facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Röda Kvarn Halmstad

Röda Kvarn Halmstad
Address: Bankgatan 3 , Halmstad 302 43, N, SE
Phone: +46 8 562 600 00
City: Halmstad
Zip Code: 302 43



related searches: Röda Kvarn Ängelholm, Röda Kvarn Helsingborg, Filmstaden, Biobiljett pris, Varberg Bio, Bio Falkenberg, Guldmedlem Filmstaden, The Woman King sverige
Reviews
Mysig biograf men för högt ljud på barnfilmer. Barnen fick hålla sig för öronen sist i omgångar och de va att de värkte i öronen efter även på oss vuxna. Annars mysigt men ljudet borde ni ha koll på bättre att de inte blir för högt, hänt något gånger nu tyvärr och vet att fler upplevt detsamma.
Lite nedsuttna stolar men mysig byggnad, bra ljud och trevlig personal.
Nostalgi för oss över 50 år! Jag gick på bio som barn i Uppsala och den såg exakt likadan ut som denna biograf! Skönare stolar nu dock!
Trevlig biograf men ljudet i salong 1 är ett skämt. Sämsta bioljudet. Svar till Röda kvarn: Man kan ju inte direkt välja vilken salong ni ska spela filmen man vill se i.
Trevligt ställe. Dock numera kluddigt att man måste ta med biljetten till toa.
Trevligt bemötande av personal Bra stolar att sitta i.
Dålig värme i salongen. Fick sitta med jackan på hela filmen
Mycket trevlig personal som också var mycket hjälpsam. I mitt sällskap var det ett par som hade rollator som fick mycket fin hjälp
Vilken gammal fin byggnad mitt i city. I foajén fanns fantastiskt fin konst av Konstnären Edvard Högardh. Många biosalonger i olika plan.
Tisdagsklubben, en rolig och fin film. För mig en härlig "feelgood" film.
Comment on this business

to add Röda Kvarn Halmstad map to your website;