facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Roddys Konditori

Address: Föreningsgatan 4-6, 341 30 Ljungby
Phone: +4637262154
City: Ljungby
Zip Code: 341 30


Similar places near
Roddys Café & Konditori Roddys Café & Konditori 18 meter Ett stort sortiment av bröd,luncher,pajer,tårtor. Ljungbys mötesplats ! Mitt på lilla...
Lilla Hembageriet Lilla Hembageriet 147 meter Jättegod räksmörgås med handskalade räkor och fantastiska bakverk. Rekommenderas varm...
Reviews
Väldigt god chailatte samt räkmacka även om jag föredrar lite tunnare bröd på mina räkmackor. Stämningen var trevlig, lite väl många tonåringar för min smak vilket drar ner mysighetsfaktorn men kan ha berott på deras jullov. Fräsch toa också.
Lite dyra jämfört med närliggande fik och Latten smakar alltid bränd mjölken värms för mkt. Men personalen är super trevlig och man kan utan problem spendera en hel dag här. Dessutom har de allt ätbart för den perfekta hemmafikan i form av nybakt fikabröd, kakor och spännande tårtor.
Plockar inte undan disk från uteserveringen så fåglarna samlas och gottar sig på resterna för att sedan skita på stolarna/borden, som inte tvättas. Slött i kassan och lika dåligt undanplockat inne. Har varit så i många år nu. Serveringen är dessutom mot ett betongtorg vilket inte förhöjer upplevelsen.
Det är ju god mat men om man ser i köket ser man att det inte möter standarden som den sk möta för att vara en livsmedelsbutik, och konditori. Deg som är fasttorkat på maskinerna och smutsigt ställe över huvudtaget
Troligen Sveriges godaste biskvier. Fint litet konditori. Trevlig personal. Rent och fint. Lugn och trevlig miljö. Värt ett besök. Bara ca 5 min från E4 och värt en omväg.
Mysigt ställe med riktigt goda bakelser. Kommer garanterat att stanna till där igen nästa gång jag är i Ljungby.
Roddys är trevligt, men sofforna mot väggen är hemska att sitta i. Byt ut dem så blir det genast ett lyft. Väldigt fika!
Väldigt trevligt bemötande, och otroligt goda tårtor o bakelser samt frallor
Rent o fräscht. Stort sortiment. Finns både att köpa hem eĺler som cafe'. Ute o inne under sommaren. Ex. Olika sorters kaffe m.m.
Personalen kunde inte berätta vad bakverken innehöll. Helt omöjligt för en allergiker att fika här.
Comment on this business

to add Roddys Konditori map to your website;