facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rogers Fjällbacka

Rogers Fjällbacka

About

Öppet Måndag-Fredag 11-18, Lördagar 10-16 samt Söndagar 11-16.

www.rogersfjallbacka.se

[email protected]

0525-31007

Hjärtligt välkomna!

Story

Fysisk butik & Webshop
Fysisk butik & Webshop
Rogers Fjällbacka är en webbshop och en fysisk butik belägen i Fjällbacka.

Rogers Fjällbacka har varit en mötesplats för klädintresserade sedan 1920-talet.

Kvalitet är en drivkraft för oss på Rogers Fjällbacka. Vårt sortiment består av omsorgsfullt utvalda kvalitetsplagg från ledande varumärken och sträcker sig från klassiskt tidlöst, via bekvämt sportigt till modernt trendigt. Det är våra trogna och kvalitetsmedvetna kunders önskemål som styr våra inköp. Relationen med er gör också att vi ständigt arbetar med att utveckla vår webbshop, fysiska butik och sortiment.

Vi säljer bland annat Ralph Lauren, Gant, Morris, Barbour, Hunkydory, Colmar, Nudie, Koi, RM Williams, Holebrook, Morris Lady, Busnel, Hunkydory, Whyred, Hope, Second Female, Dondup, Davida cashemere, Saill Racing, Henri Lloyd, North Sails, Sebago, NZA, Tinitoria Mattei, Masons, Save the duck, Cathrinen Hammel, Graumann, Decadent m.m

I vår fysiska butik i Fjällbacka är vår ambition att erbjuda en stimulerande och inspirerande butiksmiljö där våra kunder får ett varmt och välkomnande bemötande av kunnig, engagerad och kvalitetsmedveten personal.

Det är viktigt för oss att du som kund känner att det är tryggt, enkelt och personligt att handla på Rogers Fjällbacka.



"Rogers Fjällbacka har varit en mötesplats för mode intresserade sedan 20-talet. Förr som konfektions och herr ekipering, nu som en modern butik med klassiska och moderna kläder, skor, accessoarer från ledande varumärken för dam och herr.Idag driver jag, Maria, 3 butiker i Fjällbacka. Rogers Fjällbacka, Rogers by the Sea samt Step by Step. Kvaliteten är drivkraften i samtliga 3 butiker. Sortimentet sträcker sig från klassiskt tidlöst via bekvämt sportigt till modernt och trendigt.I butikerna är vår största ambition att erbjuda stimulerande och inspirerande butiksmiljöer där alla kunder skall känna ett varmt och välkomnande bemötande av en kunnig och kvalitets medveten personal."
Address: Galärbacken 15, 457 40 Fjällbacka
Phone: 052531007
City: Fjällbacka
Zip Code: 457 40


Reviews
Åkte långa vägar för att handla på Rogers men det var stängt trots att det står på Google att det är öppet. Se upp, endast öppet lördag!
Bra sortiment. Lite dyrt, men det är Fjällbacka och fina kläder så kan inte förvänta sig något mindre. Finns dessutom en outlet avdelning där det blir billigare
Bra sortiment. Fina men dyra varumärken. Vänlig och bra kundservice.
Bästa klädbutiken i Fjällbacka
Toppen som alltid
Trevligt ställe men väldigt dyrt. Inga stora storlekar
Alltid bra service från personalen
Comment on this business

to add Rogers Fjällbacka map to your website;