facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Röhammars Gård

Röhammars Gård

About

Välkommen till Röhammars gårdsbutik

Address: Röhammar 222, 71592 Stora Mellösa
Phone: 0708-823333
City: Stora Mellösa
Zip Code: 71592


Opening Hours

Monday: 08:00 - 20:00
Tuesday: 08:00 - 20:00
Wednesday: 08:00 - 20:00
Thursday: 08:00 - 20:00
Friday: 08:00 - 20:00
Saturday: 09:00 - 20:00
Sunday: 09:00 - 20:00


related searches: Mellösa Morötter, Potatis Stora Mellösa
Reviews
Mysigaste gårdsbutiken, åkte förbi igår och fick med mig en massa billiga och goda varor
Min absolutaste favorit gårdsbutik. Jag önskar att jag inte har 3 mil till denna butik då denna är helt superbra! Foderbutik. Presentbutik. Ägg. Potatis och morötter mm. Samt på sommaren får man pola med kaninen Stampe. Världens sweet heart! Supertrevlig personal.
Så trevlig och mysig liten gårdshandel. Jag kan verkligen rekommendera ett besök hit.
Handla lokalt och billigt! Här finns morötter och potatis från gården. Även varor från andra mindre producenter. Ägg, sylt, marmelad, saft, chips och tunnbröd är lite av det vi handlar här.
Handlat några ggr och varit nöjd med kvalitet och priser. I fredags köpte jag ägg och potatis. Döm om min förvåning när jag skulle tvätta potatisen och upptäckte att det var tre sättpotatisar i påsen jag köpt. Måste säga att det är riktigt dåligt för det är ju en markant skillnad på en sättpotatis och en vanlig potatis i färg och konsistens. Tveksam till att ens svänga in när jag åker förbi nästa gång.
Trevlig liten obemannad butik med lite rotsaker ,ägg, honung,kakor m.m. och lite gratis kaffe. Vi pausade där på vår cykeltur köpte lite rotsaker,honung,kaka, tog en kopp kaffe och cyklade vidare
Fin butik med bra utbud av varor. Potatisen och morötterna vi köpte idag smakade fantastiskt och vi ser fram emot att även prova äggen och mjölet vi köpte. Det finns även en hel del annat, däribland rapsolja och chips för den som är sugen på det. Vi uppskattade särskilt att det fanns en sån stor variation av varor som gjorde det värt resan dit från Örebro. Vi kommer garanterat tillbaka!
Alltid kul att ta en titt på sortimentet. Potatis i olika sorter, ägg, morötter, mjöl, juicer, godis och mycket mer. Närodlat/närproducerat med god kvalitet.
Jättegullig gårdsbutik med självbetjäning.Rent,prydligt och väldigt fina och goda saker.Rekommenderas varmt!
Fantastiskt ställe där man kan handla närodlat samtidigt som lugn musik spelas i högtalarna. Potatis, ägg och morötter handlar vi återkommande : Älskar att åka hit. Swish alt kontantbetalning.
Comment on this business

to add Röhammars Gård map to your website;