facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rökeriet i Laholm

Rökeriet i Laholm

About

Rökeriet i Laholm, har Laholms bästa läge nere vid Lagans strand. Vi erbjuder egenrökta produkter. Handla i vår butik eller njut i våran serveringen!



"öppettider Butik - Tors 10-17, fred 10-18, lörd 10-14. Restaurang - tors 12-15, fred 17-20, lörd 12-20, sönd 12-15"
Address: Lagavägen 10, 31230 Laholm
Phone: 043010475
City: Laholm
Zip Code: 31230


Similar places near
Dreamcakes Dreamcakes 2 km Mycket tillmötesgående och tillgängliga, bra utbud och priser
Ysbyhallen Ysbyhallen 5 km Det blir inte mer välsorterat än så här, på den lilla ytan. Toppen. Favoritbutiken....
Susses Tårtland Susses Tårtland 8 km Tårtor med sockerkonst - allting går att äta! Allting hembakat och handgjort! Desig...
Reviews
Trevligt och mysigt ställe bredvid Lagan •Trevlig personal •Har rättigheter •Lätt att parkera •Lagom utbud på rätter •Bra för Handikappade •Normala priser på mat å dryck Vi kommer tillbaka
Fint placerad vid vattnet. Egen parkering. Maten var utmärkt: rökta och chili räkor, ribbs och rökt lax. Bra urval av dricka. I närheten finns lekplats. Servicen var bra.
Trevligt ställe med fin utsikt över Lagan. Vi åt rökt kycklingfilé med potatissallad och vitlöksbröd.
Billig snabbmat till ett premiumpris. Ser det gott utt på bilderna? Låt dig inte luras. Jag måste tyvärr tilldela denna restaurang endast 1 stjärna. Pommes fritsen var extremt torra och dåliga, sedermera bitvis överösta med grillkrydda som i ett taffligt försök att rädda dem. Själva fisken var OK, men inte mer, det var fina filéer men torra. Fritering verkar inte vara denna restaurangs starka sida. Min partner tog laxburgaren. Själva laxen i kombination med en mycket trevlig personal gör att sen restaurang förtjänar iallafall EN stjärna.
Hit kommer jag och sällskap åka flera gånger. Jösses vilken god viltburgare. Sällskapet åt rökt lax, piratkorg burgare och fish & chips. Alla blev mätta och mer än nöjda. Barnvänlighet: Yes. Gott om plats och barnstolar finns. Parkering: Parkeringen kunde varit större men är ju precis vid ån så vad gör man.
Trevligt och fint både inne och ute! Bra mat
Underbar personal hjälpsam o lyhörd maten är gudomlig o hela området är magiskt. Prisvärt, favorit ställe mycket utbud av fisk och en del vilt samt mycket rökt i butiken finns att köpa hem tex rökt smörfisk o mängder av lax m.m. Närproducerat och egen tillagning av allt En av Topp 5 restaurangerna jag varit på.
Vi blev serverade en mycket god Fish & Chips lunch av trevlig personal i en fin miljö! Rekommenderas!Mat: 5/5
Har inte varit här på evigheter så det var med stor förväntan vi bokade bord. Vi beställde allt från varmrökt lax, laxburgare till "vanlig" burgare. Vi blev alla mycket nöjda. Kan varmt rekommendera detta stället om jag inte gjorde det sist vi var här. Mycket gott och till rimliga priser.
Supertrevlig restaurang! Maten var FANTASTISK och servicen var även den på topp! Otroligt prisvärt! En kväll vi kommer minnas!
Comment on this business

to add Rökeriet i Laholm map to your website;