facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rollup-Kungen

Rollup-Kungen

About

Nordens ledande leverantör av monter- och mässmaterial! Vi startade år 2007 som första E-handelsbolag i branschen, och än idag ligger vi i framkant!

Story

Rollup-Kungen startade 2007 som första E-handelsbolag i branschen. 7 år senare är vi den största enskilda aktören i Norden inom portabel display.



"Nordens ledande leverantör av utställningsmaterial! Rollups, Beachflaggor, Banderoller, Mässväggar och mycket mer! Vi hjälper er att synas!"
Address: Pilvägen 8a, 374 34 Karlshamn
Phone: 020 660 600
City: Karlshamn
Zip Code: 374 34


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 15:00


related searches: Rollup kungen karlshamn review, E rollup
Similar places near
Hundbutiken.com Hundbutiken.com 134 km Alltid lika trevligt att lämna hundarna där, blir jättebra varje gång. Kan verkligen ...
Reviews
Kraftig försening på utlovad leverans, sen fick vi påminnelseavgift trots förseningen. Ingen kompensation. Och som salt på såret ytterligare inkassoavgift på påminnelseavgiften trots att varorna inte kom fram i tid. Flera månader försening. Tyvärr jätte tråkigt att behöva skriva detta men vi har fått en dålig service men vi hoppas att de rättar till det så att vi kan skriva en bättre recension istället. Redigerat +2 stjärnor: De rättade till misstaget och drog tillbaks inkassokravet.
Otroligt dåligt service och roll-ups kom inte ens i tid tills eventet. Och de kunde såklart inget göra eftersom de inte kan kontrollera sina leveranser via DHL. Köper ni härifrån så kommer ni blir lurade på pengar.
Imponerande dålig service. Köp inte här. De skickade för sent, till fel adress, med fel delar. Och gav sen väldigt svag service utan lösningsfokus. Hatten av för hur många missar det går att göra på en enkel beställning.
Grym service, fick hjälp med mina bilder som var lite suddiga. Bra kundtjänst på telefon. Levererades snabbt och såg bra ut. Har kollektivavtal dessutom. Tack för hjälpen!
Beställde 2 rollups till en början, vår logga blev tydligen pixlig och otydlig. Vistaprint brukar bara köra på i såna fall, men rollup kungen hörde av sig per mail, morgenen efter jag beställde kvällen innan och meddelade att det inte skulle bli fint. Bestämde mig för att ta bort loggan och bad personalen att göra om texten, vilket de gjorde. Riktigt trevlig och proffsig personal och aktör. Rekommenderas varmt!
Snabbt, smidigt och hög kvalité - det du beställer är klart till den tiden du beställer till
Översatt av Google För allt ditt marknadsföringsmaterial, vänligen ge dessa killar ett försök, de levererar alltid resultat av högsta kvalitet snabbt till priser under genomsnittet. Original For all of your marketing material please give these guys a try, they always deliver top quality results quickly at below average pricing.
Comment on this business

to add Rollup-Kungen map to your website;