facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Romme Alpin

"Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden med 34 backar och 14 liftar. Säsongen 2022/2023 håller vi öppet dagligen den 22 december till 10 april.Alla gäster måste förboka sina SkiPass.Note! All SkiPasses must be pre-booked this season. No SkiPasses will be sold at the resort."
Address: 111 Koppslahyttan, 781 98 Borlänge (commune)
Phone: +46243795800
City: Borlänge
Zip Code: 781 98



related searches: Romme Alpin webcam, Romme Alpin Shop, Romme Alpin öppnar, Romme Alpin weather, Romme Alpin boende, Romme Alpin Spa, Romme Alpin karta, Romme Alpin weekend
Similar places near
DHL Borlänge DHL Borlänge 8 km Uppenbar lögn av chauffören varför leverans inte kunde ske. När jag tvingades hämta s...
LOGS Logistics AB LOGS Logistics AB 9 km Trevlig personal, fick hjälp på en gång
MaserFrakt MaserFrakt 9 km Bra service å trevliga
MaserFrakt MaserFrakt 9 km Var noga med att få en skriftlig offert innan något beställs. Att få en muntlig offer...
Dalatrafik Dalatrafik 10 km Här svarar vi på dina frågor. Tar emot dina synpunkter. Informerar om nyheter och stö...
Jetpak Dalarna Jetpak Dalarna 12 km Kanske Sveriges bästa service företag, definitivt Sveriges bästa kundservice
Jetpak Dalarna Jetpak Dalarna 12 km Grym service o trevlig personal
Nyléns Åkeri AB Nyléns Åkeri AB 14 km Lätt att hitta information men saknade bilder på flera containrar/flak. Även längd br...
Falck bilbärgning Dalarna Falck bilbärgning Dalarna 23 km Snabbt, effektiv och trevligt bemötande.
Reviews
Tycker anläggningen är bra med stor variation på backar och snabba liftar. Kanske inte en anläggning man åker till och är en vecka men över dagen eller weekend så är det perfekt. Vi hyrde ett par skidor som kom felinställda, det är inte ett jätte jobb att testa pjäxan mot skidan innan uthyrningen så att vi inte behöver börja dagen med att gå tillbaka över hela området och köa igen. Har inte varit med om det förut på andra anläggningar men det kom in person efter oss som hade samma problem så kanske Romme ska se över sina rutiner gällande uthyrningen. Sedan kändes det väldigt trångt i wärdhuset även fast vi åt lunch tidigt. Kanske jobba med att stoppa sällskapen innan dom går in i wärdshuset och placera dom så inte alla samlas i en klump vid ingången samt våga stänga insläppet ett tag så folk hinner sprida ut sig? Så vi kan fortsätta åka skidor men på ett coronasäkert viss
En riktigt fin anläggning. Det fanns gott om snö i backarna tack vare snökanonerna. Backarna hade fin längd och bra variatrion i svårighetsgrad. Det var mycket fint pistat, lagomt mycket folk. Verkar vara en fin organisation. Kort sagt: perfekt skidåkning
Massa parkeringsplatser. Smidigt att hyra utrustning och att lämna tillbaka allt. Många platser i och nedanför backarna där man kan vila/köpa mat och dryck. Blev uppkört och massa snövallar rätt fort men i stort väldigt bra.
Trevligt och nybörjar samt familjevänligt. Dumt att elbilsladdning är långt borta samt väghållningen är dålig väldigt halt.
Oväntat bra ställe, bra liftar och backar. God service från alla inblandade. Väldigt stort och bra med två toppar och 33 nedfarter. Perfekt för en skiweekend.
Lite dåligt med snö i terrängen men men, så är väl våra svenska vintrar nu så det är inget Romme kan styra över. Riktigt trevligt ställe att besöka om man vill åka skidor. Trevlig och kunnig personal som gärna hjälpte en nybörjare som mig. Bra postade backar även med lite mildare temperatur. Stundvis väldigt trångt både i kön, liften och backarna. I dessa tider kunde man väl tänka på hur man placerar personer i sittliftarna, nu hade värdarna inget tänk på covid och kunde slänga på 6st främlingar sålänge liften blir full. Detta gör så jag enbart ger en 4a i betyg istället för en 5a.
Mycket bra planerad anläggning vad gäller värmestugor, uthyrning, butik etc. Väldigt bra liftkapacitet, perfekt resmål för två-tredagars åkning. Skistar borde göra ett studiebesök och titta på hur man driver en skidanläggning...
Grym skidåkning, även då de inte har de brantaste backarna. Trevlig personal och bra service. Inga långa liftkötider även då parkeringarna var "smullfockat".
Perfekt när man inte kan åka på en längre skid semester.. Tre timmar från Stockholm, bra backar, bra service från alla inblandade.
Bra backar, många liftar för både stora och små. Nära till och från Stockholm. Snabb service för liftkort och skidutrustning.
Comment on this business

to add Romme Alpin map to your website;