facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Romme Alpin Ski Lodge

"Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden med 34 backar och 14 liftar. Säsongen 2023/2024 håller vi öppet 22 december till 7 april.Alla gäster måste förboka sina SkiPass.Note! All SkiPasses must be pre-booked this season. No SkiPasses will be sold at the resort."
Address: Borlänge (commune)
City: Borlänge


Similar places near
Ski Lodge Romme Ski Lodge Romme 30 meter
Romme Alpin Romme Alpin 99 meter Supernöjda med 3 skiddagar vid nyår. Gillade närheten, den höga standarden på både se...
Scandic Borlänge Scandic Borlänge 11 km Scandic Borlänge ligger centralt och är nyrenoverat. Trevlig personal och en fantasti...
First Hotel Brage First Hotel Brage 11 km Plus var fantastiskt spa där barn får följa med, härlig frukost och allmänt fint hote...
Hotell Borlänge Hotell Borlänge 11 km 0243-14140
Reviews
Romme har nästan allt man kan önska sig på en skidanläggning. Läget, priserna, maten, kvalitén och det vänliga bemötandet av personalen. Serviceverkstan är väldigt hjälpsamma. Backarna bjuder på schysst åkning på de flesta nivåer. Toppstugorna är väldigt mysiga och bjuder på en härlig vintrig atmosfär. Loungen är stor och här kan man sitta och mysa och beställa drinkar och varmchoklad. Rummen är rena och allt funkar fint. Ett stort önskemål är att öka nöjet med en pool utomhus. Det skulle ta Romme till en helt annan nivå.
Fantastiskt skidanläggning med många fina backar. Många stolsliftar samt backar som passar både den nya åkaren samt den erfarna . Mycket jämförbar med fjällen anläggningarna .
Otroligt fin skidanläggning! Har hittills bara gott att säga om Romme Alpin. Väldigt fina pister, otroligt familjevänligt, massor med utrustning i uthyrningen, hjälpsam personal, kanonfina sittliftar o.s.v. Årskort för hela familjen införskaffat inför säsongen 23/24. Vi ses snart igen! :-
Romme har ett fint, litet skidsystem som är perfekt för familjer! Saknar dock möjligheten att enkelt åka lite längdskidor.
Fin anläggning och lagom mycket folk trots jullov. Rullar på bra i liftköer och plats i backarna då det är många nedfarter som passar alla.
Romme alpin som skidanläggning är väldigt bra på alla sätt. Bra med pister, stor variation, bra liftsystem med flertalet stolsliftar. Dock hade man haft mer att önska gällande matutbudet. 4,5/5 Toppstugan: God gulaschsoppa. Ingen direkt finess, men bra priser, snabb och enkel mat. Dessutom kan man få påfyllt om man vill ha mer. 4/5 Wärdshuset: Dålig service, snålt med mat och smaklöst. Fick vänta väldigt länge på att kyparen skulle ta våran beställning, sen när vi väl fått beställa så tog det en god stund innan maten kom ut. Deras "egna" pannbiff med sås, potatis och lingon liknade mer något som serverades i skolan på mellanstadiet. Fabricerad köttpuck, en sås som rann av gaffeln likt vatten, sen helt smaklöst på det. Droppen var när min vän bad om några extra potatisar; det börjades direkt ifrågasättas och portionerna är som de är. Men trots allt skulle hon fixa ett par potatisar till. 15 min senare lämnade vi bordet, då hade fortfarande inga potatisar kommit ut. När vi sedan skulle betala för oss så var potatisarna tillagda som en extra beställning som de ville ha betalt för. 1/5 Burgarhaket: Inte så mycket mer att säga än att de är bland de tråkigaste hamburgarna jag ätit. 1/5
Härlig anläggning som ligger långt söder över så det blir lätt att nå den. Snabba köer både för uthämtning och service av skidor. Bra tillgänglighet för luncher odyl. Skyltningen i backarna kan dock vara svår om man inte vet exakta nummer/namn. Vore bra med komplettering om twx backar går mot huvudbyggnaden eller ej.
Väldigt fin anläggning, allt fungerar perfekt, mycket välordnat för barn/ungdoms familjer. Förvånansvärt bra åkning och precis som de själva gör reklam för, åkning som i fjällen fast närmare, i vårt fall från Örebro halva åktiden jämfört med att åka till Sälen.
Romme Alpin är betydligt större än vad man anar. Om inte så förstår du det när du närmar dig parkeringen.Området ger variation för nybörjare som mer erfarna åkare. Spar många timmar i bussen/bilen jämfört med ex resan till Sälen. Visst är avsaknaden av kvällsaktiviteter förutom en tidig middag på Lodge restaurang.Backarna ligger under trädgränsen så du är omgiven av skog, även ett och annat träd i backen ger karaktär.Detsamma gäller i stort sett alla byggnader som passar så snyggt in i miljön, hatten av för det.Nya stolsliften har bidragit till ett mycket smidigare flöde.Visst uppstår en o annan propp populära dagar.22/23 säsongen har bjudit på fantastiskt skidår, tack även till pistmaskinisterna som verkligen sköter sitt jobb. På önskelistan står lite uppgradering av meny o interiör i stora Lodgen.
Supernöjda med 3 skiddagar vid nyår. Gillade närheten, den höga standarden på både service och anläggning och tyckte att backarna imponerade trots halvdåliga väderförhållanden. Hade med oss en lite som vi varvade med att passa ute i barnbacken och värmestugorna. Funkade bra och trivsamt även där! Vill även slå ett slag för grillplatsen som var ett community i sig! Missa inte!!
Comment on this business

to add Romme Alpin Ski Lodge map to your website;