facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for RoNi Medical

RoNi Medical

About

RoNi Medical utbildar inom säkerhet & sjukvård. Vi säljer även sjukvårdsväskor, hjärtstartare, skärverktyg, fixeringstejp, nitrilhandskar och mycket annat.

Story

RoNi Medical startade i oktober 2011 och är ett säkerhetsföretag inom förebyggande sjukvård. Vi hjälper myndigheter, företag och föreningar i deras Systematiska Arbetsmiljöarbete, SAM, vilket innebär bra sjukvårdsprodukter, hjärtstartare med tillbehör och sjukvårdsutbildningar.

Vi utför även riskanalyser och hjälper kunden med åtgärder för att uppfylla Arbetsmiljöverkets krav och rekommendationer

För att mäta kvalitén på beredskap och kunskap utför vi även insatsövningar.

En av våra största målsättningar är sprida kunskapen om Hjärtstartare, utföra sjukvårdsutbildningar och service runt dessa samt konsultera bra sjukvårdsprodukter till humana priser och kvalité.

RoNi Medical ägs och drivs av Ronnie Nilsson, med säte i Kimstad utanför Norrköping.



"RoNi Medical AB startade hösten 2011 som enskild firma och växlade upp till aktiebolag hösten 2017!Vi är ett säkerhetsföretag inom förebyggande sjukvård och service. Vi hjälper myndigheter, kommuner, företag och föreningar i deras Systematiska Arbetsmiljöarbete - SAM, vilket innebär bra sjukvårdsprodukter, rätt varselskyltning, Hjärtstartare med tillbehör och sjukvårdsutbildningar."
Address: Grebyvägen 19, 610 20 Kimstad
Phone: 0709600077
City: Kimstad
Zip Code: 610 20



related searches:
Comment on this business

to add RoNi Medical map to your website;