facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rönnängs intresseförening

About

Föreningens ambition är att påverka Rönnängs utveckling i positiv anda och fungera ett ”bollplank” gentemot kommunen och samhällets invånare.

Story

Efter att under ett år varit vilande har nu Rönnängs Intresseförening åter igen startat upp. Vid årsmötet som hölls i mars bildades en styrelse bestående av Susanna Nestorson Linde, Helen Bergström, Irene Kristensson, Ann-Sofie Thunberg, Kalle Lindqvist, Erling Larsson, Ylwa Rutgersson, Stig Andersson, Håkan Ström och Mats Andersson.

Vår förhoppning är att påverka Rönnängs framtidsutveckling och fungera som ett ”bollplank” gentemot kommunen. Vi ser fram emot att Ni som bor i Rönnäng vill vara med som medlem för att göra Rönnäng till ett levande och trevligt samhälle.

Ni kan bli medlemmar genom att betala in medlemsavgift till:

Rönnängs Intresseförening bg 5043-6435 – kostnaden är endast 50 kr/hushåll, glöm inte att skriva namn och adress.

På denna sida kommer vi fortlöpande skriva om frågor som berör Rönnäng och dess invånare. Vi tar gärna emot förslag och hoppas på en levande sida där alla kan göra sin röst hörd. Har ni frågor som berör samhället så ska vi göra vårt bästa för att svara. En stor fråga är naturligtvis Rönnängs färjeläge och när vi får mer information om detta så lägger vi ut det här. Framöver kommer vi även att ge förslag på olika aktiviteter och annat trevligt som vi kan göra tillsammans.


Mailadressen till oss är [email protected]. Har ni ingen möjlighet att maila får ni gärna ta kontakt med någon av oss i styrelsen.


Med vänlig hälsning,

Styrelsen för Rönnängs Intresseförening :)

Address: 471 41 Rönnäng
City: Rönnäng
Zip Code: 471 41



related searches: Havets Dag Rönnäng 2023, Havets dag 2023, Tjörn evenemang, Julkonsert Tjörn, Måndagscafé häggvall, 1 maj Tjörn, Åstol evenemang, Havets Dag 2022 Rönnäng
Similar places near
Henry Allt i Allt Nordsjö Idé & Design Henry Allt i Allt Nordsjö Idé & Design 864 meter Detta är våran färgaffär stort utbud av färg, tapeter och tillbehör ,här får man myck...
Comment on this business

to add Rönnängs intresseförening map to your website;