facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rönne Kapell

Rönne Kapell

Story

Rönne Kapell ligger på en höjd i den vackra byn Rönne, 5 mil söder om Örebro. I kapellsalen kan man avnjuta förstklassiga bakverk bakade i det egna bageriet. På fredag och lördagkvällar kan man beställa mat från vår Bistromeny. Boka gärna bord. Rönne Kapell passar även utmärkt till bröllop och fest. Bredvid kapellet ligger den gamla pastorsbostaden som nu rymmer en liten keramikbutik. När vädret tillåter går det att slå sig ner någonstans i den stora trädgården och här finns också en utomhuscen för olika evenemang. Välkomna!

Address: Rönneshyttevägen 34, 694 97 Rönneshytta
Phone: 0583 40088
City: Rönneshytta
Zip Code: 694 97


Reviews
Solid 5:a direkt. Bra service och atmosfär. Otroligt god grillad smörgås och citron maräng paj. Erbjuder dessutom organisk/ekologisk läsk. Blir definitivt återbesök.
Trevligt & mysigt ställe med god mat och bra service! Rekommenderas!
Fin och skön miljö. Goda smaker och härlig stämning. Väl värt ett eller fler besök
Fantastiskt mysigt ställe med hembakat och god lunch. Min fru tog stekt strömming med mos medan jag åt en smarrig tomatsoppa. På det varsitt hembakat gott till kaffet. Helt klart värt en resa dit igen!
Fantastiskt mysigt ställe och trevliga ägare. Maten är vällagad från grunden och väldigt god.
Mycket trevligt med goda mackor och fika. Mycket folk då vädret gjorde att man inte kunde/ville sitta ute. Men gick bra att dela bord med någon annan. Åker gärna hit igen.
Alltid lika mysigt här, trevlig personal, och god mat och dryck.
Jag gillade verkligen lokalen och atmosfären i caféet. Det var otroligt mysigt och pittoreskt. De hade en mycket krämig och smakrik tomatsoppa som värmde gott under den kyliga höstdagen. Fast jag skulle väl påstå att 95 kr känns som något överprisat för en sopplunch där inget förutom soppa och bröd ingår. Jag var också lite besviken över urvalet av dryck. De hade ingen sockerfri läsk och den enda juicen de sålde var havtornsjuice, vilket kändes lite märkligt eftersom havtorn är något som kanske inte de flesta gillar. Om det inte hade varit för det skulle de ha fått fem stjärnor.
Goda mackor och tomatsoppa. Tack för er vänlighet och givmildhet mot oss virriga pensionärer. Carina o Janne med släktningar.
Blev lite förvånad att det inte fanns några regler med avstånd mellan borden och kön till matbeställningen på det. Jättetrångt i kapellet. Kände oss lite otrygga. Maten inte riktigt varm. Men vi ville inte sitta kvar så länge för att ta upp det också
Comment on this business

to add Rönne Kapell map to your website;