facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ronneby Stormarknad

Address: Karlshamnsvägen 8 , Ronneby 372 31, K, SE
Phone: +46 457 45 56 00
City: Ronneby
Zip Code: 372 31



related searches: ICA Stormarknad, Coop Ronneby, ICA Maxi, ICA se, ICA kundtjänst, ICA affär
Similar places near
Fiskbiten Ronneby Fiskbiten Ronneby 421 meter
Eyna Eyna 432 meter
Ronneby Pizzeria Ronneby Pizzeria 432 meter
Konditori Continental Konditori Continental 497 meter Gott fika och trevlig personal, mysig inredning dock kunde toaletten varit renare med...
Savic Restaurang Savic Restaurang 528 meter
El Hajj, Mohamad El Hajj, Mohamad 561 meter
Bergslagskrogen Bergslagskrogen 571 meter Dagen lunch med särskilt pris för pensionärer. Buffé med sallad och god huvudrätt. Br...
Tns Sifo Tns Sifo 571 meter De ringer hela tiden varje dag Trött på de Jag redan blockera
Ganem, Abbas Ganem, Abbas 594 meter
Ronneby Kebab Ronneby Kebab 709 meter
Restaurang Kina-Town Restaurang Kina-Town 712 meter Klassisk Kina restaurang med avslappnad miljö. Gott om plats när vi besökte restauran...
Brothership Invest Brothership Invest 774 meter
Reviews
Mycket rörig affär är inte uppbyggd som andra ica Maxi, behöver springa runt i de flesta gångar finns ingen logik i det hela, antagligen för att man skall handla fler varor än man behöver. Bara för att man skall göra fler inpulsköp.
Katastrof, sämsta ICA, maxi butiken någonsin. Butiken har inte utvecklats på evigheter. Köttdisken är under all kritik. Dagens datum fick vi mögligt korvbröd i förbutiken, patetiskt. Hur är det möjligt??
Catering tar egna beslut om vad man istället vill ha på smörgåstårta. Gjorde online beställning. Ingen mimosa. Skrev skinkröra eller något annat istället.Såg på lappen när jag hämtade, att dem skulle ringa kunden mig då men vart överstryket. Och valde att ha potatissallad ovanpå. Vilket inte var en höjdare. Hade dem istället ringt och frågat, istället för eget beslut. Så hade jag sagt skinkröra där också. Så snälla. Ta inga egna beslut tack!!! Stamkund sedan många år tillbaka. Så man har följt utvecklingen. Men tyvärr så börjar maxi tappa sin kvalité på färskvaror. Alltid något dåligt eller mögligt man får hem varesig det är tomater, potatis, vindruvor, jordgubbar eller bröd. Och även sämre service. Tror maxi försöker överrumpla sig själva och därav sämre varor, högre priser och lite mer kaxigt humör från 60% av personalen, tyvärr. Maxi var mycket trevligare och "mysigare" för några år sedan. Nu går det bara utför.
En kvinnlig personal i deli var väldigt trevlig och hjälpsam med att ordna med smörgåstårta pga allergi. Uppskattat.
Mitt inlägg handlar lite mera all over, reklamen har tidigare varit lite smårolig närmast underhållande. Nu skulle det tydligen bli ändring på detta, Personalstyrka 100% upp men kvaliten släpar efter. Det bara blir så när genuspedagogiken hamnar i högsätet. Liiiite tröttsamt o förljuget med kvinnan den kloka som i alla lägen vet bäst. Snälla, lämna över budskapet till dom som har hand om-et, vad är detta för trams. Låt oss slippa Feministiskt dravel.
Finns typ allt man önskar. Bra erbjudande finns ibland.
Fräsch och städat. Bra utbud och bra parkeringar utanför där man faktiskt lämnar familjeparkeringarna fria.
På tok för långa avstånd mellan varorna man ska ha. Man hinner bli helt slut, innan man fått tag på hälften av varorna. Går jag in i en butik som har mat, så går jag SJÄLVKLART i första hand dit för att handla mat GIVETVIS ! Inte teknikprylar, kläder och annat krimskrams. Så önskemål om att ha matvarorna direkt när man kommer in i affären. Så att jag efter jag handlat det jag ska i matväg, kan gå i lugn o ro och kolla på resten av erat sortiment. Om/Ifall att jag nu överhuvudtaget kommit dit för att handla något ur detta sortiment. Flertalet av alla era kunder går även som jag dit för att handla livsmedel. Annars så har ni bra kvalitet och utbud på alla era livsmedelsprodukter och mestadels trevlig och hjälpsam personal dessutom. Tack för ordet !
En butik i förfall. Grönsaker och frukt som blir dåliga bara några dagar efter det att man burit hem dem. Vågar som är ur funktion i flera veckor. Under ständig ombyggnad. Krympande sortiment. Hyllor som inte fylls på gör heller inte saken bättre.
Har vad man förväntar sej och lite till. Apotek i lokalerna ger dem ett litet pluss.
Comment on this business

to add Ronneby Stormarknad map to your website;