facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ronneby Veterinärklinik AB

Ronneby Veterinärklinik AB

About

Ronneby Veterinärklinik ligger mitt inne i Ronneby och har en komplett smådjursklinik med- Mottagning- Röntgen- Labb- Kirurgi- Shop för Hill´s och Royal Canins hund/katt foderVarmt välkomna!

Story

Vierydsvägen 1 , Ronneby

Address: Vierydsvägen 1, 37231 Ronneby
Phone: 0457-10101
City: Ronneby
Zip Code: 37231



related searches:
Similar places near
Capio Citykliniken Ronneby Capio Citykliniken Ronneby 1 km Bra mottagande och väldigt bra planerat för vaccineringen mot Covid 19
Ronneby Ryggakut Ronneby Ryggakut 2 km Hjälpt mig flera gånger med nackspärrar som ingen annan kunnat lösa!
Reviews
Tack för all hjälp och proffsigt beteende när vi akut var tvungna att komma in och avliva vår älskade Chihuahua hane. Fruktansvärd upplevelse men tryggare och bättre behandling i en sånn stund får man leta efter. Kommer i fortsättningen byte till er och vara en trogen kund med alla mina djur! Tack!
Duktiga och kunniga veterinärer och djurvårdare som bemöter både djuren och ägaren på ett mycket bra sätt. Bra priser. Finns både kattväntrum och ett väntrum för hundarna så de inte stressar upp sig av att se på varandra. Bra med parkeringsplatser. Finns kundtoa och man kan få en varm dryck när man väntar från kaffeautomaten. Man kan köpa djurmat, kosttillskott, belöningsgodis och djurleksaker här. Jag har alltid varit väldigt nöjd efter jag gått här ifrån med mina hundar och katter.
Bästa veterinärmottagning man kan önska sig! Kunniga, kompetenta, hjälpsamma, trygga proffs och riktiga djurvänner - precis den hjälp och det stöd man som djurägare behöver, inte minst om läget blivit skarpt.
Fantastiska vetrinärer och övrig personal, känner oss så välkomna och trygga med våra djur när vi är där.
Mycket trevlig och omhändertagande personal! Mysig klinik, bra utrymmen. Rekommenderas varmt!
Vet inte vad jag ska tycka. Duktiga kanske när jag som ägare står öga mot öga med veterinären. Blev lovad telefonsamtal men ingen ringde. Tveksamt om jag återkommer igen
Alltid lika trevligt att besöka stationen i Ronneby, är och väger storpudel valparna. 11 månader i dag.
Underbar personal med stora hjärtan till din pälskling.
Fräscht och fint! Trevlig och kunnig personal
Alltid lika trevligt att träffa Emma,,,, Ulf och Kerstin, med Marley,,,,,
Comment on this business

to add Ronneby Veterinärklinik AB map to your website;