facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rönnells Antikvariat

Rönnells Antikvariat

About

Rönnells Antikvariat, grundat 1929, är Sveriges största antikvariat med ett brett sortiment av böcker och bilder i tre våningar och en mycket livlig evenemangsverksamhet.

Address: Birger Jarlsgatan 32 , Stockholm 114 29, AB, SE
Phone: +46 8 545 015 60
es.sllennor@ofni
City: Stockholm
Zip Code: 114 29


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 12:00-16:00


related searches: antikvariat stockholm, antikvariat södermalm, ronells
Similar places near
Pro Rebus Antiquis Pro Rebus Antiquis 208 meter
Hedengrens Bokhandel Hedengrens Bokhandel 364 meter Trevligt centrum bilden är tagen när jag gick ut genom dörren
Déja Vu Stockholm Antik, Kuriosa & Styling Déja Vu Stockholm Antik, Kuriosa & Styling 397 meter Känns som att jag har varit här förut!
Sun Ai Japan Shop Sun Ai Japan Shop 404 meter
Halléns Antikvariat Halléns Antikvariat 425 meter Pröva själv
Bookbinders Design Bookbinders Design 433 meter
Myrorna Myrorna 457 meter
Lauritz Lauritz 459 meter Fantastiskt att gå omkring bland fantastiska gamla saker. Att få röra saker som är fl...
Studio Vintage Studio Vintage 469 meter Översatt av Google trevlig Original nice
Pocket Shop Pocket Shop 489 meter
Dusty Deco Dusty Deco 491 meter Mycket fina saker.
Antikt, Gammalt & Nytt Antikt, Gammalt & Nytt 491 meter En fantastisk butik där man skulle kunna spendera timmar. Förstår inte riktigt alla n...
Kurt Ribbhagen Kurt Ribbhagen 508 meter
AdLibris Marknad AdLibris Marknad 510 meter Finns inget telefon nummer, man kan skicka ett mail över hemsidan men det är ingen so...
Di Nuovo Di Nuovo 520 meter
Pocket Shop Pocket Shop 524 meter
Reviews
En institution du inte får missa om du har ett uns av kulturellt intresse. Fantastiskt utbud av böcker och varje vecka otroligt bra kvällar med gäster,ofta de mest kända i landet,ja t o m världen.
Vilket underbart antikvariat, fantastiskt att botanisera i de välfyllda bokhyllorna och göra sina efterlängtade bokfynd Rekommenderas, avsätt generöst med tid för besöket
Var på den intimaste konserten i mitt liv omgiven av böcker i något som skulle kunna vara ett vardagsrum på Östermalm. En upplevelse som fick mig att längta tillbaka och vilja uppleva fler konserter där men också lusten att botanisera i bokhyllorna. Jag måste absolut återkomma för att gå igenom romanhyllorna. Köpte en bok men hade utan vidare kunnat köpa fler om tiden funnits. Konserten med Eric Palmbergs orkester var suverän. Roligt att höra ett piano som står i en bokhandel och låter så bra. På återseende!
Väldigt fint antikvariat med böcker i alla dess kategorier. Här köpte jag min första bok från Warren Buffett.
Jag tycker om att ströva och botanisera i antikvariat. Drömma sig bort till andra bokvärldar. Rönells har det mesta för en boknörd!
Ett vattenhål för att hitta udda böcker, mysiga musikkvällar och dessutom har de trevlig personal!
Mysigt och musikanterna var toppen!
Bra böcker å så men främst OTROLIGT söt kille som satt i kassan...Lockig liten filur som jag gärna skulle skulle ta en kaffe med mums
Fina lokaler, stort utbud samt avslappnad atmosfär. Finns något för alla! Förutom böcker finns bland annat vackra bokstöd, vykort och tygkassar. Väl värt ett besök!
Rönnels! Vad kan man säga? Har plockat upp en och annan revolutionärt verk härifrån då de har en hylla dedikerad åt socialistiska verk och dyliktäven fast den hyllan börjar bli lite mager på intressanta texterkanske för att jag köpt det som jag anser vara intressant. Men det finns ett par exemplar av Maos lilla röda sist jag kollade och den är alltid trevlig. Utbudet är självfallet bredare än just socialistiska verk, det finns böcker för alla skulle jag säga. Jättetrevlig affär, rekommenderar starkt!
Comment on this business

to add Rönnells Antikvariat map to your website;