facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ronnie's Paradis

Ronnie's Paradis

About

Här finns diverse exotiska växter o fåglar i 1 växthus 1 orangeri och 1 fågelhus

Story

Detta är mitt hem allt är gjort för att jag skall trivas i mitt hem.
Ring och boka tid för visning.



"Sommarridläger på Fenix Park!Fenix Park är en påkostad anläggning i Kristianstad. Där vi finns har vi vacker natur och en bra bit från bilar och avgaser. Vi har uppvärmningsbara stugor med varmvatten, dusch och toalett. Dessutom en egen restaurangmed vällagad och mycket mat. Våra hästar är barnvana och pålitliga. Under lägret så har vi en häst till varje deltagare, personlig service och tillsyn.Flera av våra lägerledare är, genom oss, utbildade i Röda Korsets kurs för hjärt/lung- och livräddning varje år. En trygghet om något skulle hända.Välkomna till oss på Fenix Park!"
Address: gamla allarpsvägen, 291 94 Kristianstad
Phone: 0705-276352
City: Kristianstad
Zip Code: 291 94


Similar places near
Nilsson Nilsson 19 km
Hushåll Hushåll 20 km Hemstädning Är du i behov av städhjälp i hemmet? Vill du spendera mer tid tillsammans...
Tengson Media Tengson Media 20 km Otroligt hög kvalité! !
Rahm Rahm 24 km
Träne skola Träne skola 25 km Översatt av Google Det var bara inte skolan för mig Original Just wasnt the school f...
Antonhvb Antonhvb 35 km Anton HVB och Antonskolorna, vi​ ​erbjuder​ ​HVB​ ​och​ ​skola​ ​i​ ​nära​ ​samverkan...
Reviews
Bästa ridlägert jag varit på, Har varit där 2 år I rad båda över midsommar, vilket jag tyckte var super kul då vissa fick dansa med george och majken, trevliga ledare och trevliga hästar, fenix park är ett magiskt ställe, man hinner knappt tänka förens man är omringad av fina hästar och fin natur fenix park fick mig att tappa hakan första gången jag var där, är även väldigt tacksam då fenix fick mig att se livs lusten när jag mådde som sämst, jag är evigt tacksam för alla minnen jag har från fenix. Och jag hoppas att ridlägerna drar igång 2021 för jag hade lätt åkt dit igen och även eventuellt sökt som ledare då det skulle vara en dröm att vara där över en sommar!
Precis hemkommen från 8-dagars ridläger nr 4. Det var som en dröm. Maten var god, hästarna var supersnälla, ledarna tog väll hand om oss och när vi frågade nånting så svarade och hjälpte dom alltid oss. Stort engagemang då lär man sig väldigt mycket nytt. Stugorna var fräscha. Mycket glädje och skratt blandat med allvar. Ägarna Majken och George var possitiva och snälla. Längtar till nästa år. Jag kommer tillbaks
Fantastiska omgivningar, vackert och välskött. Jättemysiga ägare som varit underbara och tillmötesgående då jag kommit med frågor. Dom bryr sig om sin verksamhet, ungar och hästar. Har en dotter på läger som är världens lyckligaste, älskar både ägare, ledare och hästarna. Ska hyra häst till hösten och kan varm rekommendera Fenix Park.
Fantastiskt ställe för hästtokiga barn. Sommarkollo här under någon vecka är att rekommendera men man riskerar att få med sig ett barn hem med svår separationsångest från hästen som de har tagit hand om under hela vistelsen.
Fantastiskt fina hästar och människor. Här finns mycket att lära sig om hur man sköter om hästar. Stor anläggning och kommer kommer tillbaka för fler besök!
Fruktansvärt ställe, låter hästarna lida i fler år för skador som ej går att fixa eller som är dyrt. Sök på facebook så får ni se!
Super bra, jätte trevligt och mysigt dock lite dyrt men de är värt pengarna kommer nästa år igen
Underbart himmelskt ställe
Det är ett jättekul läger med roliga aktiviteter med hästarna. George och Majken är jättesnälla
Bästa ridlägret samt konferensstället! åker gärna hit igen
Comment on this business

to add Ronnie's Paradis map to your website;