facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Röntgen Sala Lasarett

"Vi bedriver i huvudsak icke-akut specialistvård, avancerad hemsjukvård och rehabilitering."
Address: Sala
City: Sala



related searches: sala sjukhus öppettider, köpings lasarett medicin, sala lasarett provtagning, sala lasarett avd 1, närakut sala, sala sjukhus sjukgymnastik, sala lasarett rivs, akutmottagning sala
Similar places near
Paroma Gruppen AB Paroma Gruppen AB 212 meter Psykologisk rådgivning - Utredning - Behandling - LARO Behandling - Handledning - Stö...
FIMAB FIMAB 928 meter Nyktert O fint , så att säga
Reviews
Bra och hjälpsam personal som arbetar,fått fina lokaler att jobba i. Labbet har en jätte fin personal och trevliga lokaler som är mer sekretess nu än dom gamla och säker mer lätthanterlig i jobbet. Medicin avd ock så fin med bra personal. Hoppas alla som arbetar ska trivas så blir det bättre för oss som måste ha deras hjälp.
Hur kan man stänga labbet klockan 15 varje dag? Hur tänker ni att folk som jobbar och går i skolan ska kunna ta prover? Ni får väl i alla fall ha eftermiddagsöppet en eller två dagar i veckan, och i så fall öppna senare? Fullständig katastrof och helt oacceptabelt. Gör om och gör rätt!
Just det här sjukhuset har spelat ut sin roll och är ganska slitet. Är svårt att hitta i, precis som alla andra lasarett. Så det är bra att de bygger nytt alldeles intiläll där matsalen och och pannrummet låg förut. För stadsbilden är ju den gamla byggnaden ett monument som syns över hela stan. Synd att de rev det ännu äldre lasarettet, men de behövde utrymmet för att bygga parkering.
All personal som jag har haft att göra med har varit fantastiska på avd 1,läkare, sköterskor, biträden, kurator, sjukgymnaster, etc. Den här tiden kommer jag bevara i mitt hjärta med värme.
sämsta sjukhuset. vet inte varför kallar ni detta för sjukhuset. de kan inte ens svara på de enkla frågor
Kan inte svara på enkla frågor.
Sämsta sjukhuset fattar ingenting!
Översatt av Google Det finns ingen på akuten på söndagar Original No hay nadie en urgencias los domingos
Comment on this business

to add Röntgen Sala Lasarett map to your website;