facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ropack Materialhantering AB

About

Vi tillverkar en rad olika sorters maskiner för materialhantering och värmebehandling inom flera industrigrenar.
Vi tillverkar bland annat maskiner för Palletering, Avlastnig, Case packer samt bansystem, Industriugnar & linjärrobotar.

Story

Vi är ett privatägt företag med inriktning på produktion av nyckelfärdiga anläggningar för intern materialhantering. Vi tillverkar maskiner och automationsanläggningar såsom fathanteringssystem, pallastare, depalleterare, transportörer, industriugnar, specialugnar, torkskåp, pulverlackeringsenheter och blandningsutrustning efter kundens behov.

Vi svarar för projektering, konstruktion, tillverkning, programmering, montering, installation, drifttagning och service på alla våra anläggningar. Med andra ord- Ett helhetsgrepp från början till slut!



"Vi tillverkar en rad olika sorters maskiner för materialhantering inom flera industrigrenar och för att kunna erbjuda våra kunder riktigt bra service tillverkar vi även transportsystem med rullbanor och kedjetransportörer.Vi satsar på att vara en komplett totalleverantör inom materialhantering och med vår långa erfarenhet och stora kunskap inom det här området vill vi skapa nära och bra relationer med våra kunder.Vi tillverkar bland annat maskiner för palletering, avpalletering, fathantering, industriugnar samt bansystem bestående av rullbanor, kedjetransportörer samt lamellbanor."
Address: Maskingatan 4, 27421 Skurup
Phone: +46411556640
City: Skurup
Zip Code: 27421


Opening Hours

Monday: 06:45 - 16:30
Tuesday: 06:45 - 16:30
Wednesday: 06:45 - 16:30
Thursday: 06:45 - 16:30
Friday: 06:45 - 15:00


related searches: Elvärmedetaljer
Comment on this business

to add Ropack Materialhantering AB map to your website;