facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rörmontören Syd AB

About

Rörmontören Syd AB är ett auktoriserat företag inom både säker vatten- och gasinstallation, med medlemskap i VVS-installatörerna.

Story

Rörmontören Syd vill bidra i utvecklingen mot det miljövänliga och energisnåla samhälle som alla önskar. Därför har vi utformat en Miljöpolicy för att göra vår del av arbetet.

Lund: 046 - 25 01 02
Malmö: 040 - 44 74 40
Jour: 0708 - 89 81 00

Org nr.: 556500-4438



"​Rörmontören Syd AB är ett auktoriserat företag inom både säker vatten- och gasinstallation, med medlemskap i VVS-installatörerna."
Address: Järnvägsgatan 4, 245 44 Staffanstorp
Phone: 040447440
City: Staffanstorp
Zip Code: 245 44



related searches: Rörmontören Syd allabolag, VVS Syd, Rörinstallatörer, VVS Akuten, Rörmokare helg, VVS Staffanstorp, Jour VVS, Rörfirma Malmö
Reviews
Snabba att ha att göra med, och jobbet gjordes snabbt och professionellt.
Renoverat vårt badrum via rörmontören syd och vi är väldigt nöjda från start till färdigt badrum. Smidigt och proffsigt.
Behövde proppa rör för köksrenoveringen och ringde på morgonen. Montören, Björn, kom redan samma dag, precis efter lunch. Han gav många råd och tips, exempelvis såg han till att avloppsrören gick närmre väggen så det var plats för lådor Detta var något vi inte tänkt på själva. Själva jobbet genomfördes snabbt och professionellt. Super!
Goa killar som är väldigt lätta att ha att göra med, kom när de skulle och gjorde ett bra jobb till ett vettigt pris. Behöver vi mer hjälp i framtiden kommer vi att vända oss till er igen! Tack för allt!
Fick hjälp av rörmontören när vi fick vattenläcka i köket. Väldigt nöjd med deras jobb och service, rekommenderas!
Comment on this business

to add Rörmontören Syd AB map to your website;