facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rörviks familjecamping

Rörviks familjecamping

About

Rörviks familjecamping är en stillsam familjecamping som ligger 2 min söder om det lilla fiskesamhället Hamburgsund.

Story

Välkommen till vår lilla gemytliga familjecamping.

Öppettider:
alla dagar under högsäsongen 8-22.


Karta: http://goo.gl/maps/bGAA

Address: Rörviksängen 15, 457 47 Hamburgsund
City: Hamburgsund
Zip Code: 457 47


Similar places near
Rörviks Camping Rörviks Camping 118 meter Det här campingen är en av mina favoriter.
Reviews
Ok servicehus, trevlig utsikt över vattnen. Vi var där försäsong, kan nog vara tight när det är fullt.
Väldigt fin camping med bra stämning. Vi har nog bott på den här campingen 4-5 gånger nu. Finns nära till bad och campingen ligger inom gångavstånd till Hamburgsund. Vårat go-to ställe sedan Rörbecks vandrarhem stängde ner.
Liten och mysig familjecamping utan den rätta badstranden. Badplats finns, men antingen får man bada från en mindre brygga, eller via ”stranden”. Campingen är förövrigt väldigt kuperad, har tillräckliga servicehus och en otroligt trevlig personal.
Uppdatering: Tredje gången jag är här nu och höjer betyget från en 4:a som jag gav för tre år sedan till en 5:a. Campingen har numera en frys där vi tältare utan elplats kan lägga våra kylklampar. Fin och mysig liten camping som ligger vackert vid klipporna och båtarnas E6. Fräscha och rena servicehus, det enda jag kan slå ner på är att det inte finns eluttag i duschhuset och endast ett på toaletthuset där handfaten finns. Plats 345 är min favorit och där har jag slagit upp mitt tält varje gång.
Trevlig och vänlig camping, en del lediga platser när vi var där. Rent kök och tv-rum med litet bibliotek. Relativ rena toaletter. Har varit kö till toaletten en morgon campingen var inte full under vår vistelse. Tillgång till en liten strand i mitten av en liten hamn med utsikt på Hamburgsön. Vi var mest ute på utflykt längs kusten och på olika öarna under dagarna. Ligger nära Hamburgsund med matbutik och restauranger. Bra utgångspunkt för att ta en dagstur till Hamburgsö, Veddö, Fjällbacka, Ramsvik eller Malnön. Rekommenderas !
Bättre camping har man vart på ändå tar dom bra betalt
För att det är här vi ligger med husvagnen varje år..lagom stort å bra service..bra personal ..nära till Hamburgsund om man vill äta å dricka gött ..med andra ord ett bra camping
Mysig havsnära familjecamping.. något trånga platser
Här slog vi läger en natt. Väldig fin natur och vackert vid havet. Mysig liten camping!
Det här campingen är en av mina favoriter.
Comment on this business

to add Rörviks familjecamping map to your website;