facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rosa Gynekologmottagning

About

En verksamhet som bedriver specialiserad gynekologisk vård för kvinnor. Vår specialistmottagning bedrivs av vår kvinnliga överläkare Dr. Rangeen Rafik.

Story

Vi erbjuder specialiserad gynekologisk vård för kvinnor och kan hjälpa till med olika undersökningar och utredningar. Till oss är alla välkomna att boka tid, ingen remiss krävs. Vi har korta kötider, drop-in och erbjuder även akuta tider för vissa akuta patientfall.



"Rosa Gynekologmottagning är en verksamhet som bedriver specialiserad gynekologisk vård för kvinnor.Vi erbjuder en rad gynekologiska undersökningar och utredningar. Vår specialistmottagning bedrivs av en kvinnlig överläkare Dr. Rangeen Rafik Hamad, med Doktorandexamen från Karolinska Institutet. Dr. Rangeen har en lång erfarenhet inom gynekologi och obstetrik. Både läkare och receptionspersonal har kompetens i flera språk och erbjuder vård på svenska, engelska, kurdiska samt arabiska. Talar du ett annat språk erbjuder vi dig tolk."
Address: Hässelby Torg 20, 165 55 Hässelby, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08891010
City: Hässelby
Zip Code: 165 55


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Gynekolog Stockholm, Kostnad förlossning Stockholm, Vården, Vällingby barnmorskemottagning, Aleris Ultragyn, Mama Mia gynekolog, Cevita Care
Similar places near
Hässelby Vårdcentral Hässelby Vårdcentral 0 meter Jag fick snabbt tid och blev mycket väl mottagen. En bred utredning sattes igång. Läk...
Reviews
Samtalet var bara 10 minuter, och detta är plus en tolk och en inspektion, anledningen är att en tjej väntade på henne inte enligt överenskommelse. De kan ta emot bekanta under min besökstid. Jag har en lång plåga med mens, hon verkar inte förstå vad jag menar. Hon förstår sig inte heller på blodprov och erbjuder dig koagulationspiller, när ditt blod koagulerar på 30 sekunder och pillren är dödliga för dig, blir det i bästa fall en blodpropp. Jag letar efter en annan läkare, jag slängde pengar.
Kände mig väldigt trygg hos min gynekolog, hon bemötte mig fint. Även receptionisten som ringde upp mig för tidsbokning.
De återkommer inte när man ringer för att boka en tid.
Kommer aldrig gå till någon annan! Så sjukt proffsig och lugn läkare. Rekommenderar starkt
Gick hit då min tidigare gynekolog lagt ned i Vällingby – så nöjd! Jättetrevligt bemötande när jag ringde, inga problem att boka tid i närtid, ren och fräsch mottagning med handsprit lättillgängligt såhär i coronatider. Mycket trevlig läkare Jurate som gav ett genuint intresserat intryck, tog sig tid och var såväl varsam som noggrann. Jag har en lite ovanlig livmoderanomali som gör ultraljudsundersökningar knepigare än vanligt men hon nöjde sig inte förrän hon fått till riktigt bra bilder och visade och förklarade under tiden. Kan verkligen rekommendera!
Tror inte läkarna förstår vilken tacksamhet det är för kunden, att de har en sådan god service. Genuin gynekolog, lyssnade och ställde rätt frågor. Enda minus är att det var dåligt skyltat från utsidan, vilket läkarhus man skulle in i, för att komma rätt. Väl på plats, allt gott!
Mitt besök för att kolla upp smärta vid mens var snabbt och smidigt. Lugn miljö och proffsigt intryck. Det var inget problem att förstå receptionisten som fler har klagat om här, kanske det är en annan person nu men hennes svenska var toppen. Samma gäller vårt telefonsamtal vid tidsbokning. Inga konstigheter, bara bra. Rekommenderas!
Bokade tid för ett cellprov här då min tidigare gyn lagt ner. När jag kom in sa gynekologen, som inte presenterade sig att jag då var tvungen att betala 500:- extra! Nya regler tydligen?? Det var det ingen som sa när jag bokade tiden. Jaja, jag tar väl ett prov då sa hon otrevligt. Skulle inte tro det. Pengarna tillbaka och kommer såklart inte gå dit igen. Det är tillräckligt jobbigt att gå till gyn och att byta till en ny. Att dessutom bli bemött på detta sätt, katastrof!
Träffade en manlig gynekolog som tyvärr inte lyssnade alls och skrev ut helt fel recept trots mina protester. Det var 350 spänn i sjön. Såg att det fanns en kvinnlig gynekolog också, hoppas hon är bättre för de stackare som blir hänvisade hit på akuttid via 1177, som jag blev. Kommer aldrig gå tillbaka. Receptionisten talade knappt svenska och senare upptäckte jag att hon när hon knappade in beloppet att betala valde hon kredit på mitt kort utan att fråga mig. Kanske visste hon inte ens vad konto eller kredit betydde.
Vet inte var jag ska börja. Detta är en gynekologmottagning som saknar kunskap, har NOLL serviceminded eller ödmjukhet. De som ansvarar för tidsbokning samt reception saknar basala kunskaper i svenska språket vilket medför otroliga brister i kommunikationen mellan patient och dem. Var till en av deras manliga gynekologer som visade upp total nonchalans och översittarfasoner att jag i princip rusade ut gråtandes. Bristen på normalt bemötande från någon av personalen var genomgående. För din egen skull; gå till en annan gynekolog!!!! Sätter aldrig min fot där igen.
Comment on this business

Directions to Rosa Gynekologmottagning with public transportation


Kavaljersstigen 90 meters
Hässelby gård 90 meters
17
18
19
Hässelby Gård T-bana 90 meters
Hässelby gård 120 meters
119
198
908
Friherregatan 150 meters
908

to add Rosa Gynekologmottagning map to your website;