facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rosalynsbeautylashes

Rosalynsbeautylashes

About

Hej Jag heter Rosalyn och jag är diplomerad fransstylist. Jag gör fransförlängningar här i Onsala. Och har återkommande kunder mölndal Kungsbacka Onsala

Story

Hej, jag heter Rosalyn och är diplomerad och certifierad fransstylist.

Jag gör fransförlängningar här i Onsala och har återkommande kunder ända från Göteborg, Kungsbacka, Åsa och Onsala.

Ögonfransförlängning ger dig längre, tjockare och mycket naturtrogna ögonfransar. De ser så naturliga ut att ingen kommer att kunna se att du har förlängda fransar, men du kommer att få många kommentarer att du har vackra fransar ... och du behöver inte ens använda mascara.

Ögonfransförlängning bärs av många kändisar som Paris Hilton, Lindsay Lohan.

Men du behöver inte vara en kändis för att ha förlängda fransar. Helt vanliga kvinnor som du och jag bär dem, och tjejer allt ifrån tonåringar till seniorer kommer till mig, så din ålder spelar ingen roll alls!

Är du sugen att prova, eller bara har några frågor, slå mig gärna en signal. Jag jobbar flexibelt och kan boka din tid på kväll eller helger om du har svårt att komma ifrån dagtid på vardagar.

Mission

Fransförlängning

Address: Sturevägen 11, 439 31 Gottskär, Hallands Län, Sweden
Phone: 0723000960
moc.oohay@sehsalytuaebsnylasor
City: Gottskär
Zip Code: 439 31



related searches: huda beauty lashes, best false eyelashes, house of lashes, huda beauty lashes samantha, mink lashes, huda beauty lashes noelle, ardell lashes, best huda beauty lashes
Comment on this business

to add Rosalynsbeautylashes map to your website;