facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rosarium Production AB

About

Chefsforum - Vi kommer till er. Rosarium Production AB. Vi erbjuder lovordade teaterföreställningar med efterföljande workshops. Vi kommer till er konferans någonstans i Sverige. Bjud din personal på en stark upplevelse.

Story

Rosarium Production engageras till Chef/ledardagar runt om i Sverige
med skräddarsydda teaterföreställningar! Vi kommer till er!
Rosarium förmedlar upplevelsebaserad kunskap.Diskussioner tar sedan vid med utmejslade frågeställningar omkring föreställningens olika teman.
Rosariums signum är att använda sig av teaterkonstens mångfacetterade uttrycksmedel för att skapa energi, sinnlighet, nyfikenhet och igenkännande.
...och så här tycker våra nöjda kunder
Peter Brännström VD Posten utdelning/ ”The Presidenten”
Vi lade in "The Presidenten" mitt i en tvådagars strategisk ledningskonferens, där mycket handlade om hur vi måste utveckla ledarskapet i vår stora organisation för att klara framtidens utmaningar. Efter ganska konkreta diskussioner på ett teoretiskt plan kom Presidenten att lyfta nivån.Plötsligt handlade det om oss själva, om den kultur vi förmedlar och hur vi lever den. En stunds avbrott, upplevelse och eftertanke gav mervärde till den fortsatta konferensen.

Cecilia Gannedahl, Hr och Kommunikationsdirektör, Kungsleden / ”The Presidenten”
” Vi avslutade ett tvåårigt ledarutvecklingsprogram med bland annat föreställningen ”Presidenten”.Teaterföreställningen gav oss ett annat perspektiv på ledarskapet och formen kändes ny och spännande. En röst från en medarbetare efteråt var ”det var länge sedan som någon kunde hålla min koncentration under så lång tid”. Intrycken var många och olika men jag tror vi alla blev djupt berörda.”

Linda Eklöf, Stadsdelsdirektör Kärra- Rödbo / ”The Presidenten”
"Att se en föreställning och uppleva att någon bjuder på sig själv så som Per Waldvik gör i "The President" skapade ett generöst klimat i vår chefsgrupp när vi efteråt tog oss an de lite annorlunda frågeställningar som vi fick att diskutera. Många har kunskaper och erfarenheter med sig från olika slag av ledarprogram, men här möttes vi i ett samtal som var mer befriat från klyschor och korrekta inlägg, som förde oss mer samman och inåt."

Steinunn A Håkansson, Stadsdelsdirektör,Skärholmens Stadsdelsnämnd
/"The President" Mina ledare fick en stark upplevelse genom sitt möte med The President som Per Waldvik gestaltade på ett karismatiskt sätt.Kombinationen av konstnärlig upplevelse, reflektion, igenkänning blir tillsammans något alldeles speciellt. Föreställningen skapar en gemensam referensram som är ovärderlig.Teater Rosarium skapar med teaterns magi en dialog, befriat fån pekpinnar, som förde oss en bit närmare varandra. Härligt!!!

Lena Holmdahl, Ekonomichef, Enskade- Årsta-Vantörs Stadsdelsförvaltning / ”The President”"Föreställningen "The President" ger publiken både en kulturupplevelse och tid för eftertanke. Vem är jag, vart skall jag? Teatern blev en spännande ingång för ett vidare samtal om ledarskap och förändringsarbete med våra chefer."
Ki Hummelgren, personalchef Hufvudstaden / ”The President”
"Pjäsen ”The President” med Per Waldvik gav oss en kick i höstmörkret! Vad styr vårt agerande? Vad präglar vårt ledarskap? När ger livspusslet oss möjlighet att hamna i en optimal situation med vårt team? Pjäsen och seminariet gav en efterlängtad möjlighet till reflektion och eftertanke”

Olle Johnselius, Stadsdelsdirektör Rinkeby-Kista Stadsdelsförvaltning / ”The President”"Våren 2009 genomförde vi en två dagars konferens med avsikt att stärka enhetscheferna i sina yrkesroller. Vi var ca 50 personer som inledde konferensen med att ta del av Pers föreställning "Presidenten". Jag tycker att intrycken från pjäsen kom att prägla våra fortsatta diskussioner och ofta relaterades till den.
En bra inledning på en bra konferens. Mycket uppskattat!

Kristin Lindgren, Personalchef Skellefteå kommun / ”Turbulens” / ”The President”
”För att visualisera frågor som berör etik, moral, ord och handling och de dilemman som man som människa och i sin profession kan hamna i, arbetade vi ihop med Per Waldvik och pjäsen”Turbulens”. En pjäs som berör starkt! En pjäs att rekommendera! Bra efterföljande frågor och diskussioner. Vi har även arbetat ihop med Per på en chefsdag med ”The President”, även den en succe och som jag kan rekommendera!”

Cecilia Uddenfeldt, Stadsdelsdirektör, Skarpnäcks Stadsdelsförvaltning / ”Turbulens”
”Ett klassiskt tema som framfördes med engagemang och patos. Temat
passar utmärkt för en grupp medarbetare med chefer som haft en turbulent tid bakom sig. Teaterstycket och efterföljande frågor som diskuterades i smågrupper väckte till liv utifrån en etisk process med öppenhjärtiga diskussioner kring tidigare erfarenheter bl.a. alkoholmissbruk hos kollegor. Detta ger en bra ingång till en dialog om hur vikten av att skapa ett förtroligt förhållningssätt mellanmedarbetare och chefer.”
Nils Gunnar Sahlman, miljöchef, Botkyrka kommun / ”Turbulens”
"Vi har anlitat Per Waldvik, som genom Terri -Lynne Sandbergs ”Turbulens” gav oss en upplevelse som träffade oss rakt i våra hjärtan. Dessutom Pers förmåga att leda oss vidare genom en väl föreredd gruppdiskussion som gjorde att vi kände att vi kommit ytterligare många steg på vägen i vår utveckling. En oförglömlig dag!”







/ ”The Presidenten”
Vi lade in "The Presidenten" mitt i en tvådagars strategisk ledningskonferens, där mycket handlade om hur vi måste utveckla ledarskapet i vår stora organisation för att klara framtidens utmaningar.
Efter ganska konkreta diskussioner på ett teoretiskt plan kom Presidenten att lyfta nivån. Plötsligt handlade det om oss själva, om den kultur vi förmedlar och hur vi lever den. En stunds avbrott, upplevelse och eftertanke gav mervärde till den fortsatta konferensen.

Cecilia Gannedahl, Hr och Kommunikationsdirektör, Kungsleden / ”The Presidenten”
” Vi avslutade ett tvåårigt ledarutvecklingsprogram med bland annat föreställningen ”Presidenten”.Teaterföreställningen gav oss ett annat perspektiv på ledarskapet och formen kändes ny och spännande.
En röst från en medarbetare efteråt var ”det var länge sedan som någon kunde hålla min koncentration under så lång tid”. Intrycken var många och olika men jag tror vi alla blev djupt berörda.”

Linda Eklöf, Stadsdelsdirektör Kärra- Rödbo / ”The Presidenten”
"Att se en föreställning och uppleva att någon bjuder på sig själv så som Per Waldvik gör i "The President" skapade ett generöst klimat i vår chefsgrupp när vi efteråt tog oss an de lite annorlunda frågeställningar som vi fick att diskutera. Många har kunskaper och erfarenheter med sig från olika slag av ledarprogram, men här möttes vi i ett samtal som var mer befriat från
klyschor och korrekta inlägg, som förde oss mer samman och inåt."

Steinunn A Håkansson, Stadsdelsdirektör,Skärholmens Stadsdelsnämnd
/"The President" Mina ledare fick en stark upplevelse genom sitt möte med The President som Per Waldvik gestaltade på ett karismatiskt sätt.
Kombinationen av konstnärlig upplevelse, reflektion, igenkänning blir tillsammans något alldeles speciellt. Föreställningen skapar en gemensam referensram som är ovärderlig. Teater Rosarium skapar med teaterns magi en dialog, befriat fån pekpinnar, som förde oss en bit närmare varandra. Härligt!!!

Lena Holmdahl, Ekonomichef, Enskade- Årsta-Vantörs Stadsdelsförvaltning / ”The President”"Föreställningen "The President" ger publiken både en kulturupplevelse och tid för eftertanke.Vem är jag, vart skall jag? Teatern blev en spännande ingång för ett vidare samtal om ledarskap och förändringsarbete med våra chefer."
Lars Bolminger, inköpschef på Volvo Personvagnar / ”The President”
”Vi har haft en seminariedag för våra försäljningschefer med ”The President”.
Det var ett elegant sätt att väcka tankar om viktiga frågor i vårt arbetsliv!”

Ki Hummelgren, personalchef Hufvudstaden / ”The President”
"Pjäsen ”The President” med Per Waldvik gav oss en kick i höstmörkret! Vad styr vårt agerande? Vad präglar vårt ledarskap? När ger livspusslet oss möjlighet att hamna i en optimal situation med vårt team? Pjäsen och seminariet gav en efterlängtad möjlighet till reflektion och eftertanke”

Olle Johnselius, Stadsdelsdirektör Rinkeby-Kista Stadsdelsförvaltning / ”The President” "Våren 2009 genomförde vi en två dagars konferens med avsikt att stärka enhetscheferna i sina yrkesroller. Vi var ca 50 personer som inledde konferensen med att ta del av Pers föreställning "Presidenten". Jag tycker att intrycken från pjäsen kom att prägla våra fortsatta diskussioner och ofta relateradestill den. En bra inledning på en bra konferens. Mycket uppskattat!

Kristin Lindgren, Personalchef Skellefteå kommun / ”Turbulens” / ”The President”
”För att visualisera frågor som berör etik, moral, ord och handling och de dilemman som man som människa och i sin profession kan hamna i, arbetade vi ihop med Per Waldvik och pjäsen
”Turbulens”. En pjäs som berör starkt! En pjäs att rekommendera! Bra efterföljande frågor och diskussioner. Vi har även arbetat ihop med Per på en chefsdag med ”The President”, även den en succe och som jag kan rekommendera!”

Cecilia Uddenfeldt, Stadsdelsdirektör, Skarpnäcks Stadsdelsförvaltning / ”Turbulens”
”Ett klassiskt tema som framfördes med engagemang och patos. Temat
passar utmärkt för en grupp medarbetare med chefer som haft en turbulent
tid bakom sig. Teaterstycket och efterföljande frågor som diskuterades i smågrupper väckte till liv utifrån en etisk process med öppenhjärtiga
diskussioner kring tidigare erfarenheter bl.a. alkoholmissbruk hos
kollegor. Detta ger en bra ingång till en dialog om hur vikten av att
skapa ett förtroligt förhållningssätt mellan medarbetare och chefer.”

Nils Gunnar Sahlman, miljöchef, Botkyrka kommun / ”Turbulens”
"Vi har anlitat Per Waldvik, som genom Terri -Lynne Sandbergs ”Turbulens” gav oss en upplevelse som träffade oss rakt i våra hjärtan. Dessutom Pers förmåga att leda oss vidare genom en väl föreredd gruppdiskussion som gjorde att vi kände att vi kommit ytterligare många steg på vägen i vår utveckling. En oförglömlig dag!”






Address: VITNÄSVÄGEN 37, 142 42 Huddinge
Phone: +4686090700
City: Huddinge
Zip Code: 142 42


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00

Comment on this business

to add Rosarium Production AB map to your website;