facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rosegarden

Address: , Bredaryd 330 10, F, SE
Phone: +46 76 319 76 74
City: Bredaryd
Zip Code: 330 10



related searches: Rosegarden Windows, Rosegarden restaurant, Rosegarden Music, Rosegarden download, Rosegarden RWBY, Rosegarden near me, Rosegarden plugin, Rosegarden band
Reviews
Väldigt god mat och trevlig personal.
Mkt dåliga på att fylla på med mat.. för faten står oftast tomma.. sen stressa personalen matgästerna att skynda på att äta.. man hinner knappt äta upp förens dom är frame o h ska ta tallrikarna... och ber man personalen att fylla på med mer mat ja då är det precis som att det är jobbigt att gå ut i köket och tillaga mer mat och fylla på.. så nu ha ni lite att se över och bättra på..
Allting va så gott vi fick maten jätte snabbt o de va så vackert därMat: 5/5
Bästa lunch buffén vi varit på. Så fräscht och många maträtter.
Hade vägarna och stannade här av en slump för att äta. Mycket positivt överraskad. Trevlig personal, mycket god mat. Buffé-sushim var godare än sushi på många sushirestauranger. Varma maten var också god med många olika rätter. Likaså desserten. Ett plus för att de hade bubbelté, det har jag inte sett på asiatisk buffe tidigare. Kommer försöka ha vägarna förbi igen snart!
Kommer inte kalla mig vuxen förrän jag slutar kalla en buffé för en utmaning, men herre jisses, buffé till detta pris!? Orimligt bra, orimligt prisvärt. Jag hade lätt loppat in en 50-lapp till och varit mer än nöjd, rekommenderar alla!!Mat: 5/5
Restaurang miljön är jättefin. Har varit här flera gånger tidigare o uppskattar buffén o särskilt den mongoliska. Ikväll tog vi två biffrätter på à la cartenenyn o blev mycket besvikna. Konsistensen på det som kallades biff kändes som fett i konsistensen. Inget tuggmotstånd alls. Kändes inte som nötkött ens. Själv kunde jag inte äta rätten. Ung servitris bad om ursäkt men ingen tal om nedsättning på pris eller alternativ.
Trevlig personal, god mat och bra atmosfär. Vad mer kan man kräva av en resturang?Mat: 5/5
Stor buffé med mycket att välja mellan. Stort plus att det både ingår smulpaj och mjukglass till efterrätt. Blir du inte mätt är det ditt eget fel.
Trevligt ställe med god mat. Jag tog buffén och var väldigt nöjd med utbudet.
Comment on this business

to add Rosegarden map to your website;