facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rosegarden Neo Asian

Rosegarden Neo Asian

About

Vår ambition är att erbjuda äkta smakupplevelser som ligger nära det asiatiska ursprunget. Vi ska servera vällagad mat med genuina smaker och råvaror av hög kvalitet. Välkommen till Rosegarden!



"Vår ambition är att erbjuda äkta smakupplevelser som ligger nära det asiatiska ursprunget. Vi ska servera vällagad mat med genuina smaker och råvaror av hög kvalitet. Välkommen till Rosegarden!"
Address: Köpmangatan 12, 722 15 Västerås
Phone: 021-18 82 29
City: Västerås
Zip Code: 722 15



related searches:
Similar places near
Kvarterskrogen La Pizza Kvarterskrogen La Pizza 2 km Var där för första gången en söndagskväll. Åt på plats. Dom tar ut priser som en fin ...
Matstugan Matstugan 3 km Trevlig och glad personal. God mat.
ChopChop Asian Express ChopChop Asian Express 3 km Mycket och god mat. Bra service, trots många bilar i kö vid drive thru.
chopchop chopchop 3 km
YumYum Erikslund YumYum Erikslund 4 km Fantastisk mat om man jämför med andra snabba asiatiska restauranger. Gott och bra mi...
Pizza Hut Pizza Hut 5 km Helt värdelöst, under en lunch buffé så serveras inte pizzorna. Utan står bakom kassa...
Fullerö Kvarterskrog Fullerö Kvarterskrog 5 km Bra personal, mycket fin utsikt från terrassen.
Reviews
Trevligt resturang med god mat och väldigt trevligt bemötande. De hade buffé för rätt bra pris 150kr har jag för mig där man får äta hur mycket man vill av ett hyfsat stort sortiment av goda rätter. Fanns ett par små grejer som att ankan var lite torrt, att räkchipsen var mjuk kanske gammal? och att det inte var super tydligt vilken ordning man skulle gå igenom buffén på förrätt, huvudrätt och efterrätt. Men det är bara små grejer inte spelade nån större roll för mig.
Hej Stort och luftigt ställe. Mycket att välja på. God mat, rent och snyggt. Vissa rätter smaka dessvärre inte som jag förväntade mig utifrån hur fräscht det var upplagt. Extra plus att glass ingår. Dricka borde också ingår inte förutom bubbelvatten på tapp. Extra plus är att det är anpassat för rullstol både invändigt och entré.
Fräsch och exklusivt asiatisk mat, till medelhögt pris. Fantastiskt kul med möjligheten att göra sin egen pho-nudelsoppa. Dumplings, sushi, sallad, soppa, varma rätter samt efterrätt i form av mousse, pannacotta och frukt plus mjukglass med strössel och karamellsås.
God mat, stort utbud på kvällsbuffen, fina rena lokaler, trevlig personal. Hit kommer jag igen när jag har vägarna förbi Västerås
Bästa thai buffet jag någonsin ätit. Stort urval, smakful, fräsh, EXTREMT PRISVÄTT
Var där med en kompis ,tyckte mat var jätte goda
En av Västerås bästa restaurang Allt e bra här . Mycket bra bemötande, fräsch, super god mat , och framför allt jätte trevliga tjejer.
Trevlig personal, fräscht och fint. Sist och inte minst så va det så god mat/buffe med bra utbud.
Underbar mat. Fräscht och stort utbud.
Mycket bra mat och väldigt bra pris med tanke på vad man får. Har ätit här flera gånger om. Väldigt god mat och bra bred på utbudet. Bland de bästa bufféer jag har ätit. Fint invändigt, men kan bli något stimmigt och sorl då det kan bli rätt mycket folk och akustiken är sådan. Det sistnämnda vägs upp av allt annat flera gånger om.
Comment on this business

to add Rosegarden Neo Asian map to your website;