facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rosegarden Neo Asian

Rosegarden Neo Asian

About

Vår ambition är att erbjuda äkta smakupplevelser som ligger nära det asiatiska ursprunget. Vi ska servera vällagad mat med genuina smaker och råvaror av hög kvalitet. Välkommen till Rosegarden!

Story

Rosegarden Lund slog upp sina dörrar 2014. Restaurangen finns mitt i stan på Mårtenstorget.



"Vår ambition är att erbjuda äkta smakupplevelser som ligger nära det asiatiska ursprunget. Vi ska servera vällagad mat med genuina smaker och råvaror av hög kvalitet. Välkommen till Rosegarden!"
Address: Mårtenstorget 5, 22351 Lund
Phone: 046-389888
City: Lund
Zip Code: 22351



related searches:
Similar places near
Sushi express Lund Sushi express Lund 120 meter God sushi i centrala Lund. Kan tänka mig att gå tillbaka.
Aiko Sushi Aiko Sushi 377 meter Bästa bästa sushi! Alltid så god mat! Finns färska vårrullar, friterade smårätter och...
Valvet Valvet 675 meter Riktigt dåligt! Otrevlig och oprofesionell personal. Smutsiga bestick. Dåligt bemötan...
Reviews
Mycket god mat. Vi åt buffén och alla i sällskapet vart mycket nöjda både med maten och servicenMat: 4/5
En fantastisk atmosfär med världsklass i service. Var där med barnen 3 stycken i åldrarna 7-14 och alla älskade det. Värt varje krona och generös dricks tack vare trevlig service och servitörer som kändes närvarande och serviceminded. Arbetade flexibelt och snabbt med känslan av lugn utåt sett. Rekommenderar denna restaurang för både singlar, par och familjer. Vegetariska alternativ: Valfritt att välja vegetariskt i både rått och tillagat. Barnvänlighet: Mycket barnvänligt och där barn känns välkomna.
Prisvärda maten var lite smaklöst denna gången. Chockladmoussen var helt utan smak. Brukar besöka er ofta och brukar alltid vara nöjd. Ni kan bättre !!!
Åt lunchbuffén på en fredag, har aldrig varit med om värre! Kall mat som känns som att det är tre dagar gamla rester som värmts upp igen och igen. Gammal, torr mat som dessutom var kall, trots att det var mitt i lunchen och allt borde vara nylagat och fräscht, aldrig mer!
Kan inte skriva någon recension om maten, då det inte fanns någon plats, detta skriftlig bokningskonfirmation till trots. Så födelsedagssällskapet fick gå vidare och lösa middagen på annat håll.
Mycket god sushi. Tråkigt att mjukglassmaskinen fortfarande var trasig , den var trasig redan i januari då jag också var på besök. Denna gången hade jag 8 barnbarn med mig , som blev grymt besvikna över att det inte fanns någon mjukglass. Som tur var så var de nöjda med sushin och frukten.
Sushin har tyvärr blivit tråkigare! Alltfler bitar har nu en majonnäsdekoration som förstör upplevelsen. Varmrätterna är fortsatt goda. Men det största problemet är att man numera inte kan få lättöl till lunchen! För diabetiker är läsk inget alternativ, och även om det vore det, är det barn som dricker läsk till maten - inte vuxna. Enda alternativet är vatten. Jag tycker att det är oerhört dåligt att man inte kan ha ett vuxenalternativ för dem som kör bil!!! Specialkost: Dåligt att det inte finns goda dryckesalternativ för diabetiker längre!
Vi fick den bästa platsen som är avskilt från övriga bord. Perfekt, för man kan höra alla runt bordet. Vi var 6 st. Personalen är hörsamma och erbjuder den bästa service man kan önska. Bra med p-plats på Mårtens torget. Tack för en fin kväll. Mvh Tjejerna
Välj kött, lamm, räkor, fisk m.m, och krydda med dina favoriter. Här finns även sushi och färdiga rätter att välja på. OBS mycket folk när vi var där en lördagskväll.
God mat! Bra utbud som räcker till. Kunde smakat lite mer. Sushi o efterrätten var mycket god.
Comment on this business

to add Rosegarden Neo Asian map to your website;