facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rosegarden Värrnamo

"Vår ambition är att erbjuda äkta smakupplevelser som ligger nära det asiatiska ursprunget. Vi ska servera vällagad mat med genuina smaker och råvaror av hög kvalitet. Välkommen till Rosegarden!"
Address: Storgatan 22B , Värnamo 331 30, F, SE
City: Värnamo
Zip Code: 331 30



related searches: Rosegarden öppettider, Rasta Värnamo, Rosegarden Neo Asian, Hotel Vidöstern Värnamo, Scandic Värnamo, Matkällaren Värnamo
Reviews
Barnen var hungriga så vi bestämde oss för asiatisk mat. Vi kom 40 minuter innan de hann duka upp buffén, så vi fick beställa a la cart i stället. Barnen tog barnmenyn som var vårrullar och kyckling. Vi vuxna tog stekt kyckling och biff. Vi blev ganska överraskade att det var så hög kvalité på maten, faktiskt bättre än deras buffé. Restaurangens inredning och atmosfär var väldigt mysigt. Enda som var minus med besöket var menyn där det kunde var mer rätter I barnmenyn.
En fantastisk trevlig plats och atmosfär. Sedan var maten så otroligt god och vällagad på alla sätt. Rekommenderar starkt att besöka den här restaurangen.Mat: 5/5
Supergod mat. Man kan laga sin egen nudelsoppa och sin egen wok. Fint akvariumMat: 5/5
Finns inte ens dörr som funktionshindrade kunde hanterar. Dessutom har priset ökad och maten har blivit sämre och bara det rester av kycklingen som ser ut och smaka som avfall. Ingen oxkött med stekta grönsaker som fanns tidigare. Sushi är bara surimi, konstigt feta sallader i och grönsaker. Ovänlig personal på entrén.Mat: 3/5
Vi tog mindre rätter att dela på 4st till två personer verkar lagom. Det kom en rätt i taget. Jättegott alltihopa! Rekommenderas varmt!
Nästan en 5:a i betyg. Jag och barnen åt buffé på kvällen och den var grymt god. Mongolisk, kinesiskt, japanskt, vietnamesiskt har säkert glömt något. Goda efterrätter samt mjukglass. Olika barnpriser beroende på ålder upp till 10 år sen vuxenpris 189 kr för vuxen och pojken som är 10 kostade det 119 kr för....helt okej för kvalitén. Kommer definitivt åka tillbaka.
Kvällsbesök med sushi från menyn. Serverades med tillbehör och får bästa betyg. Roligaste skylten och kanske den viktigaste om man har bråttom.
Vi var 22 st som hade bokat både bord och mat i veckor i förväg. 19 buffé och 3 st från a la carte. De som hade a la carte fick sin mat när de med buffé nästan var färdiga. Tyvärr drar det ned betyget som annars skulle varit full pott för god mat.
Varit och ätit en mycket välsmakande måltid. Åkt 16 mil tur och retur. Vi återkommer gärna
Så mycket olja i maten att USA kan invadera. Gammal olja dessutom. Lämnar äcklig eftersmak.
Comment on this business

to add Rosegarden Värrnamo map to your website;