facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rosehills Blommor

Rosehills Blommor

About

Rosehills Blommor AB

Story

Rosehills är en blomsteraffär och handelsträdgård som funnits inom samma familj sedan 1889.

Från början hette det Julius Andersson frö- och handelsträdgård och det var mest inriktat på odling av grönsaker. Men Julius hade även blommor samt gjorde en del sorgbinderier. Företaget låg då på samma plats som nu.

Under 1970-1989 fanns även en butik i centrala Ljusdal. Man hade då lager och
trädgårdsförsäljningen vid kyrksjön.

1990 byggdes växthuset där nuvarande butiken ligger och allt blev samlat på ett ställe.



"Vi är en liten blomsterhandel och handelsträdgård med anor från artonhundratalet. I generationer har vi drivit denna verksamhet i samma familj, på samma plats, med stort engagemang sedan 1889. Rörelsen har vuxit organiskt, från frö- och grönsakshandel som det var från början, till småskalig handelsträdgård på 70-talet, till klassisk blomsteraffär på 80-90-talet. Nu är det en skön blandning av handelsträdgård, modern blomsterbutik med både inredning, krukväxter och binderier, ekologiskt trädgårdscafé med lunchservering, musik - & teaterscen, festplats samt pub och restaurang. Vi har helt enkelt blivit en plats för alla sinnen. Med vänliga hälsningar // Systrarna Sara & Karin"
Address: Lantmätargatan 4, 82730 Ljusdal
Phone: 0651711101
City: Ljusdal
Zip Code: 82730



related searches:
Similar places near
Anastasia Blommor & Ting Anastasia Blommor & Ting 791 meter Blomsterbutiken mitt i Ljusdal med en modern inriktning och serviceinriktad personal....
Reviews
En underbar blom-växt-trädgårdsbutik plus en del inredning Å glöm inte att besöka caféet som ligger i anslutning, ett fantastiskt trevligt ställe
Att Rosehills Blommor är bra på blommor är självklart. Men man arrangerar också årligen ett Champagneevent som håller yttersta klass. Där är jag idag.
Välsorterad butik med det lilla extra. Välkomnande personal som löser det mesta.
Rosehills Blommor är en fin handelsträdgård. Blommor och krukväxter inomhus. Utomhus är fullt med prunkande växter. Här är ordnat för uppträdande av artister. Konserterna är mycket populära.
Så himla mysigt ställe. Stor utomhusrestaurang med scen och disco. Instant favourite! Enda negativa var toaletterna som var bajamajjor.
Jättebra ställe, duktiga, kunniga, trevliga! Rekommenderas!
Har varit här förrut och fått bra bemötande - hjälp vad det än har varit, kunnig personal som är engagerad i frågor om perenner , buskar allt som rör din trädgård. Kan varmt rekommendera dem. Det är även ett mysigt ställe att ta en förtäring av något slag, stanna upp och bara vara.
Härligt att sitta ute i "trädgården" i solen och njuta av en jättegod rabarberkaka!
Ett lugnt och mysigt café. Dessutom kan man köpa blommor och växter där
Pizza afton, topp kväll
Comment on this business

to add Rosehills Blommor map to your website;