facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rosie F. Restaurang

"Lyxa till det med en härlig fredagsfrukost hos oss, den serveras varje fredag 6-10.På vardagar serverar vi lunch 10-14, varmt välkomna!Sugen på trevlig kvällshäng? Vi har kvällsöppet från onsdag till söndag.På söndagar serverar vi Söndagsbrunch, mer info hittar ni på vår Facebooksida :Välkommen till Gröna Huset!"
Address: Varpavägen 42 , Tungelsta 137 57, AB, SE
Phone: +46 8 458 33 82
City: Tungelsta
Zip Code: 137 57



related searches: Rosie restaurant, Rosie restaurant menu, Rosie f instagram
Similar places near
Reviews
Första gången vi åkte hit för att prova deras brunch. Betyg 10/10 så fräscht och fint. Stort utbud med mat av högsta kvalitet. Rekommenderar att man bokar bord innan. Jag bokade via instagram och de svarar snabbt och har super bra service. Har ni inte varit där så åk dit var så himla gott och mysigt. Tack för fin servicebox god mat….
Så himla roligt med en pub i Tungelsta istället för en till svettig pizzeria! Stannade för en frukost som var mycket prisvärd och god. Väldigt mysigt och trevlig personal. Jag hoppas verkligen att Gröna huset kommer att stanna i Tungelsta långt framöver, det behövs!
Vackert och mysigt ställe. Vacker och god mat. Vacker och trevlig personal. Toppen!Mat: 5/5
Läckra husmanskost. De har alltid intressanta dagens lunch och alltid mycket trevlig personal! Toppenställe helt enkelt! Parkering: Finns parkering ett stenkast över gatan.
Fick tips om denna restaurang och den överträffade alla förväntningar. Min chevresallad var jättegod, möjligtvis hade det passat med varma rödbetor. Mitt sällskaps dagens var trots den tråkiga titeln fläskfilemedaljonger med champinjonsås en smakupplevelse värd sitt pris. Rekommenderas till alla som hänger på Södertörn!
De lägger ned kärlek på sin matlagning, dessutom med bra råvaror.
Härlig pubmiljö snyggt och fräscht. God mat möjlighet att under november/december att äta julbord.
Vi var väldigt nöjda med maten som var väl tillagad, fräscht och smakade jättegott! Kommer gärna tillbaka för att prova deras andra rätter också! Helt klart värt en liten avstickare!
Mycket god mat, trevlig personal och fantastisk atmosfär!Mat: 5/5
Väldigt bra och god mat!
Comment on this business

to add Rosie F. Restaurang map to your website;