facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rösjöbadet

Rösjöbadet

About

Endast 15 km norr om Stockholms centrum ligger Rösjöbadens Camping. Här är Du omgiven av gräsytor, skog och en badsjö. Rösjöbadens Camping är lätt att ta sig till med bil, buss eller tunnelbana.

Address: Lomvägen, 192 56 Sollentuna
City: Sollentuna
Zip Code: 192 56


Similar places near
Rösjöbaden Camping Rösjöbaden Camping 138 meter Mycket trevligt för camping, vandring och simning.
Reviews
Mycket sunkigt ställe, har aldrig sett så mycket växlighet i något annat vatten innan förrutom i träsk. Men har man bara varit på en och samma badplats hela livet så kanske man tror att det ska vara så äckligt med växtlighet och alger och grumligt vatten
Skulle behöva en uppfräschning av omklädningsrum och toalett då det inte går att stänga och låsa dörren till handikapptoaletten. Badet i sig är rent och fräscht både vatten och stranden.
Mycket bättre! Stranden blev utrustad med flera fält för aktiviteter som till ex. volleyboll. Finns grillplatser och flera bord med bänkar.
Kaos på parkeringen. Ingen ordning. Alla ställer sig ojämt och mycket plats på sidorna. Fick åka vidare till annat bad!!
Skulle kunna vara riktigt bra men slitet och borde rustas upp. Nya beachvolleybollplanerna är dock riktigt bra.
en mycket skum och pervers man brukar spatsera omkring här på sommrarna, se upp!
Fin strand. Ont om P-Platser när det är fint väder. Ordentliga bryggor och härliga gräsytor att sitta på. Barnvänlig strand
En fin park med minigolf, fin badplats och massa folk, som vänligt nog håller avstånd! Under vissa sommardagar luktar här grill i hela parken, så kom inte utan något att äta, men om det skulle vara så att du glömt finns det en restaurang på området, du kan spela volleyboll, du kan köra fotboll och du kan kasta frisbee!
Denna badplats behöver rensas städas och snyggas till både på stranden och i vattnet. I vattnet finns ganska så livsfarlig slån och rep liknande växtlighet precis i närheten av långa brygga sectioner, runt hopptorn med mera, som kan riskera kosta liv annars för jag själv har fastnat med fötterna och benen i det, detta extra farligt för barn, ungdomar och äldre som inte är lika starka eller kunniga med simkunskaperna eller är de överskattar sina simkunnighet, jag vill bara hjälpa till att bidra med detta inlägg att eventuellt rädda liv innan nåt riktigt färdigt händer där.. Som tur är så är jag själv en bra simmare, nån som inte är det kan få panik av de slån/rep liknande växter jag inte själv vet vad det är för sort eller vad det heter. Det kan vara näckros växtlighet som ser ut och känns så under vattnet, inte säker alls själv. Men det var definitivt ganska så ordentligt obehagligt för mig att känna att man fastnade 4-5 sekunder cirka i dom växterna under vattnet, vem vet kanske någon som inte kan simma så bra fastnar i det i 4-5 minuter och får panik och ingen ser eller hör den. Vägbeskrivningen med bussar till det här badet stämde bra med ett bussbyte och vi kom dit smidigt.
Rent å fint, lång grunt! Handikapp ramp fanns de och ett hoppton, fanns allt utom en liten plats där man kan få gå ner med sina hundar, tråkigt när de ligger in camping precis bredvid. Och de finns plats att anordna de!!
Comment on this business

to add Rösjöbadet map to your website;