facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Roslagens Sparbank

Roslagens Sparbank

About

Roslagens Sparbank är en närproducerad bank i Roslagens hjärta.

Story

Roslagens Sparbanks huvudkontor.



"Roslagens Sparbank – Sveriges enda bank med huvudkontor i Norrtälje.Bank, rådgivning och smarta tjänster för en hållbar ekonomi.Vår vision ”Ett attraktivt och öppet Roslagen i tillväxt”Genom att vara kund hos oss så är du med och bidrar till vår vision. Vi lämnar tillbaka en del av vinsten istället för att dela ut till aktieägare, för några sådana har vi inte.Sedan 2001 har vi avsatt drygt 155 miljoner kronor som gör nytta i Roslagen. Huvuddelen har hanterats av bankens stiftelser för Näringsliv & Kultur respektive Forskning & Utbildning som genom åren stöttat många olika skolaktiviteter, kulturevenemang, samlingslokaler, föreningar, idrottsklubbar med mera."
Address: Danskes gränd 2, 76123 Norrtälje
Phone: 0176-770 00
City: Norrtälje
Zip Code: 76123


Similar places near
Handelsbanken Handelsbanken 152 meter Totalt inkompetenta
Reviews
Mycket bra service och kort väntetid
SKAFFA INTE KONTO HÄR! Dom har gjort allt så extremt krångligt. Du kommer spara massvis med tid genom att bara skaffa Nordea
Som vanligt är inte öppettiderna som sagt på hemsidan. Du ska behöva besöka platsen innan besök för att ta reda på öppettider eller djupsöka på något okänt ställe för att hitta öppettiderna.
Igenkänd " familjärt" efter alla år av konsultation.
Dålig kundservice. Byter personlig bankman utan att meddela och ändrar förutsättningar. Kan inte erbjuda visa-kort. Dyra bolån. Generellt dyr bank som tidigare hade fördelen av ett trevligt kontor. Tyvärr kvarstår inget.
Vad har hänt med vårt fantastiska land. En vän vände sig till Swedbank för att få nytt visakort, man kan då välja bild själv och sända in. Personen valde en vacker sommarbild från vår skärgård tagen från en motorbåt med vår Svenska flagga i aktern som sig bör. Bilden godkändes inte banken ansåg den rasistisk, ingen person fanns på bilden bara skärgård och aktern med flaggan och en segelbåt. Knepig inställning av banken tycker jag, jag ser det som att det är rasistiskt att flagga med Svenska flaggan offentligt. Jag hade bytt bank direkt, utan att passera gå.
Jag har haft konton på otaliga banker i Sverige och andra länder, och bara en slår Roslagens Sparbank - och det var en privatbank som egentligen riktade sig till folk med mycket mera pengar än jag har. Så egentligen trivs jag bättre med Roslagens. Här kan jag gå in och fråga vad som helst: inget önskemål eller problem är för stort eller för litet. Alla har varit trevliga mot mig. Kontoret är fint. Internetbanken är genom Swedbank och fungerar bra. Människor svarar om jag ringer. Fast jag skulle gärna se att de hade kontor över hela landet så att jag kunde rekommendera dem till släkt och vänner! Jag har ingen annan anknytning till banken än som kund, ifall någon undrar.
Bästa bank jag någonsin använt. Kör både privat och firman här. Att de sen ger tillbaka mycket till samhället är ett stort plus. Mvh Peter @ Spel & Sånt
Har öppet när folk inte arbetar då och då
Fick snabb och proffsig hjälp med mitt problem
Comment on this business

to add Roslagens Sparbank map to your website;