facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Roslagsfotograferna

Roslagsfotograferna

About

Dina fotografer från Väddö. Bröllop, Porträtt, Familj, Företag eller Husdjur

Story

Vi, Susanne och Kim, är två som har funnit varandra och vår gemensamma passion - foto. Vi har båda två fotograferat i många år och nu har vi bestämt oss för att göra detta professionellt tillsammans.
Att vara två fotografer innebär givetvis stora fördelar för dig som kund då vi kan ta två olika vinklar samtidigt. 4 ögon ser bättre än 2 och 2 kameror fångar mer än 1.
Vi bor på Väddö i underbara Roslagen och har detta som vår utgångspunkt men är absolut inte främmande för att ta uppdrag i och runt Stockholm eller varför inte lite varstans i landet eller världen.



"ENKEL upplägg DUBBELT två fotografer MER av allt. Vi förevigar dina viktiga stunder, nära, kära, produkter eller husdjur."
Address: Flisbergen 241, 76491 Väddö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 070-298 18 05
City: Väddö
Zip Code: 76491



related searches:
Similar places near
Vetek Weighing AB Vetek Weighing AB 9 km Mycket bra bemötande både via e-post och telefon. Hjälpsam och trevliga medarbetare s...
Elmstaträdgårdsmaskiner AB Väddö Elmstaträdgårdsmaskiner AB Väddö 9 km Vi jobbar med allt som brummar och lite till !! Ställ bara frågan....så får ni svar. ...
Reviews
Vilka proffs! En dröm att ha att göra med, sån entusiasm. Tack så hemskt mycket för de fantastiska bröllopsbilderna!
Kim och Susanne var proffsiga, tillmötesgående och väldigt trevliga! Vi blev även jättenöjda med bilderna! Kan varmt rekommendera Roslagsfotograferna!
Comment on this business

to add Roslagsfotograferna map to your website;