facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Roxy/Star

Roxy/Star

About

Välkommen till Roxy/Star!
Här kan du ta del av det som händer på biografen i Sandviken.

Address: Köpmangatan 21, 81139 Sandviken
Phone: 026270500
City: Sandviken
Zip Code: 81139


Similar places near
Roxy Star Biograferna Roxy Star Biograferna 9 meter Alltid stöttat de lokala aktörerna här men personalen var rent av otrevlig när jag gi...
Reviews
Alltid stöttat de lokala aktörerna här men personalen var rent av otrevlig när jag gick med min 5-åring sist. Efter att jag köpt filmen så frågade jag om det fanns popcorn att köpa och det gjorde det, så jag köpte en stor. Sedan frågade jag om "baconsnacks" och han som stod i kassan höjde rösten utan förvarning och sa att "NI HADE VÄL KUNNAT PRATA OM SNACKS REDAN FRÅN BÖRJAN?!?", jag svarade lugnt att vi vill ha både popcorn och baconsnacks, då svarade han i kassan att "JA POPCORN ÄR FAKTISKT INTE ETT SNACKS!" Nähe sade jag och betalade ändå, jag ville ju inte förstöra upplevelsen för min dotter. Min dotter frågade efteråt varför han i kassan var så arg och sade att hon bara vill gå på bio i Gävle i framtiden :
Cool bio med två biografer. Det finns fällbara stolar i det stora visningsrummet, där du kan titta på en film medan du ligger.
Mycket trevligt besök på nya Sandviken Grand. Glad och hjälpsam personal; en rakt igenom supertrevlig bio-upplevelse. Rekommenderas!
Varit här många gånger och alltid varit bra. Kollade senaste gången på Avatar the way of water och det var en solklar film och biografen upplevde jag att levererade lika bra som vanligt.
Riktigt bra biograf i Sandviken med gott om plats och sköna stolar
Intim salong med bra fåtöljer. Trevlig personal.
Väldigt fina salonger och generellt lokaler. Personalen blev bättre på senaste taget med unga som hjälper till i kassan. Rätt så bra priser för vad man får. Jag har varit på biografen i Gävle och den var iallafall då sunkigare än denna fina lokal. Väldigt ny lokal som sagt.
VIP Bio med sköna stolar. Man får inte var för lång bara, annars superbra
Trevlig ,men ty ker det blivit lite väl dyrt att gå på bio 510 kr för 2 vuxna och 1 barn det är hårt tycker jag
En bra biograf, lite mer personlig då den inte är så stor. Man får bra service också men det kan bli ännu bättre om personalen vore lite mer serviceminded och sociala.
Comment on this business

to add Roxy/Star map to your website;