facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Royal Street

Royal Street

About

Välkommen till Enköpings nya "Hamburgeri". Vi erbjuder goda burgare med de bästa råvarorna som går att erbjuda. Vi erbjuder även Street food. Välkomna!

Address: Kungsgatan 28, 74531 Enköping
Phone: 0171619141
City: Enköping
Zip Code: 74531


Similar places near
Ice Sportbar Restaurant Ice Sportbar Restaurant 781 meter Mycket trevligt i sin enkelhet, och fantastiskt god bouillabaisse! Att det inte var ...
Stinsen Mat & Bar Stinsen Mat & Bar 1 km Väldigt varierande mat, Servicen är snabb men lite flytande i svar när man frågar om ...
Max Max 2 km En helt vanlig Max, perfekt ställe att äta på på vägen. Man vet vad man får. Kan vara...
Sibylla Enköping Sibylla Enköping 3 km Goda pommes, krispiga och fångar upp mycket dipp med sina räfflade sidor. Goda hambur...
Reviews
Riktigt goda burgare och vänlig personal. Gott om folk på fredagskvällen vilket är trevligt i en liten stad. Rekommenderas varmt när en är sugen på en köttig burgare!
Åkte ganska långt för att äta här tack vare de goda recensionerna. Tog en Diablo. Fyllningen var väl ok, men brödet kändes billigt och köttet var såna där hårt packade perfekt runda fryspuckar. Typ såna man köper på Ica. Pommesen var sådär. Ett plus för trevlig personal, men för att säga att man har Sveriges bästa hamburgare krävs åtminstone färskt kött.
Inte ett ställe man går till för att äta nyttigt eller vegetariskt men dom serverar goda hamburgare. En favorit för min del är nog Luchador då jag tycker om när det smakar mycket och gärna lite sting utan att det är jalapenos i.
Helt ok burgare, hade nog varit riktigt god med kanske hälften av såsen. Brödet och köttet var i en klass för sig. Cheezy fries bestod tyvärr av hälften ostsås och hälften vitlökssås.
Förmodligen dem bästa burgarna i våran del av Sverige. Kebaben är även unik. Trevlig personal. Det tar ett tag att få maten, men om man väntar på något gott väntar man aldrig för länge.
Godaste hamburgare i stan Dom är inte lika goda som dom va när dom öppnade Absolut pröva detta ställe Om du inte varit där än. Släng dej i väggen dom andra hamburgare restauranger slår inte denna Generösa med pommesfriten & väldigt god med.
Riktigt feta och såsiga burgare. Inget för personen som letar efter en stilren burgare eller för den som räknar kalorier, men förmodligen de godaste hamburgarna jag någonsin ätit.
Ska man äta burgare i Enköping så är detta stället. Lite för lite sallad på burgarna så de blir rätt flottiga. Annars grymt!
Otroligt goda burgare, trevlig personal och man får definitivt bra med mat för pengarna.
Härligt goa hamburgare. Blir fler besök för att prova fler burgare på menyn.
Comment on this business

to add Royal Street map to your website;