facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Årsta Konditori

Address: Årstavägen 51 , Årsta 120 54, AB, SE
Phone: +46 8 91 80 50
City: Årsta
Zip Code: 120 54


Opening Hours

Monday: 07:00-18:00
Tuesday: 07:00-18:00
Wednesday: 07:00-18:00
Thursday: 07:00-18:00
Friday: 07:00-18:00
Saturday: 08:00-16:00
Sunday: 08:00-16:00


related searches: Årsta konditori årsta photos, Bageri Årsta, Bageri Årsta partihallar, Frukost Årsta, Café Årsta, Konditori Söderort, Älvsjö Konditori ny ägare, Konditorier Älvsjö
Reviews
Njaaaa , finns betydligt bättre och mysigare konditorin i Årsta eller i närheten. Kanelbullarna vi köpte smakade snarlikt Ica's frysta kanelbullar. Lokalen i sig är inte heller så mysig, stelt och tyst, folket som satt där inne såg deprimerade ut. Men otroligt trevlig personal.
Jättegoda glutenfria semlor! Ring i förväg om du vill ha! Nötrosen och små biskvierna är godast enligt mig. Jättetrevlig personal och trevlig bemötande.
Ett bra konditori med ett fantastiskt utbud av småkakor. Ett paradis för kakmonstret. Trevlig personal på alla sätt
Trevlig nostalgisk lokal som inhyser trevligt hjäkpsamma kvinnor i personalen. Inga hipster-piser gäller hör och det ligger på en acceptabel nivå men det är inte samma sak som billigt. Förbättrad presentation av bakverken och en utveckling av utbudet. Rekommenderas varmt!
Att besöka detta lilla konditori i Årsta centrum är att få uppleva känslan av att färdas tillbaka till min barndoms 70-tal. Jag hoppas att de aldrig renoverar sönder denna klenod.
Trevlig plats för världens bästa semla. Du hittar också alla dagstidningar också samt väldigt trevliga personal.
Detta konditori är mitt absoluta favoritkonditori i denna gudsförgätna stad. Inte för att undertecknad är en frekvent kondisbesökare men ändå; bäst i test, enligt mig. Vi finner här en synnerligen kunnig och trevlig personal personalen är för övrigt ägarna till etablissemanget, om jag förstått det hela rätt. Ett fin-fint utbud av bakverk, konstverk, kakor, tilltugg till kaffet samt utsökta smörgåsar, et cetera. Kaffet är även det värt besöket i sig. Ett extra stort PLUS...till det faktum att man har den goda smaken att inte! spela förhatligt radioskval eller annat ro-förstörande elände. Det som höres är människor som samtalar, diskuterar eller endast pratar och pladdrar. Precis som det ska vara på ett konditori. Ursäkta...höll på att glömma; konditoriet är som bonus väldigt behagligt inrett. Sitt ner och njut nu...
Världens trevligaste personal och den godaste glutenfria semlan jag någonsin har ätit!
Bra bemötande, känner mig alltid välkommen Mycket hög kvalitet på bröd och kakor Varje gång jag handlar bröd här blir jag lycklig!!
Klassiskt café. Bra priser. Trevlig personal. Mycket bra kvalitet på det hembakade. Deras ostfrallor är värda en omväg.
Comment on this business

to add Årsta Konditori map to your website;