facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Årsunda Bilverkstad

Årsunda Bilverkstad

Story

Bilverkstad mitt i Årsunda med två anställda, reparerar allt från gräsklippare till traktorer men i huvudsak personbilar av alla märken



"Bilverkstaden mitt i Årsunda med två anställda startades 1985, har stor erfarenhet och kunskap om motorfordon. Vi reparerar allt från gräsklippare till traktorer men i huvudsak personbilar av alla märken. Vi utför service med stämpel i serviceboken, AC-service, monterar motorvärmare och extraljus. Vi har fullständig däckservice, med säsongsförvaring, försäljning av däck och fälgar, omläggning/balansering/skiftning av hjul samt hjulinställningar. Vi arbetar med reservdelar av välkända märken och bra kvalité.Vill du laga eller serva bilen själv? Hör gärna med oss om pris på reservdelar, vi får oftast hem dem till nästa vardag."
Address: Årsundavägen 953, 810 22 Årsunda
Phone: 0703376420
moc.nsm@datskrevlibadnusra
City: Årsunda
Zip Code: 810 22


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 12:00

Similar places near
Årsunda Bil & Motor Årsunda Bil & Motor 2 km Klart bästa stället, kanon service och bra priser!
Reviews
Mycket nöjd med generator bytet! Tack till Sture!
Alltid hjälpsamma och bra service
Bara positivt med alllt
Hur bra som helst!
Den var stängd.
Alltid lika bra
Mycket trevlig personal, alltid någon där för att hälsa på dig när garaget är öppet, med en sekreterare och två mekaniker som jobbar heltid. Ägaren, Sture, är en ganska berömd mekaniker med folk som kommer långväga för sina kunskaper, vilket gör att det behövs möten. Du kan dock komma förbi för råd eller ett nödläge byte av en glödlampa etc. De har en bil du kan låna när din ska fixas, men du måste se till att boka den.
Comment on this business

to add Årsunda Bilverkstad map to your website;