facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rudans Friluftsområde

Address: Handen
City: Handen


Similar places near
Rudans konstsnöspår Rudans konstsnöspår 251 meter Längdskidpår beläget vid Rudan friluftsområde. Detta är en inofficiell sida för konst...
Reviews
Trevligt och lugn ställe för avkoppling, bad, picknick, fiske eller träning
Det är jättebra plats för spela frispi golf, en lite utflyck.
Fantastiskt fin anläggning med stora gräsytor och många motionsspår. Badplatsen är ren och fin med brygga. Långgrunt och väldigt barnvänligt. Vill man vara lite mer för sig själv då finns det fina höga klippor med fin utsikt över sjön. Och allt detta 5 minuter från tågstationen.
Dock dicogolf banan, riktigt rolig och lång. Hann bara spela halva, 9 hål.
Så där.. Inte bra framkommlighet om man parkerar i p huset med hiss som luktar kiss. För lite träd för skuga och för lite bänkar.
ÄLSKAR Rudan, på sommaren har de fullt med roliga aktiviteter för barn även lekplats. Se en teater, bada i stranden, grilla med gänget, spela fotboll, handboll, volleyboll eller träna på Utegymmet. Denna bilden är stranden på andra sidan Rudan, den lilla stranden. Väldigt mysig och inte lika mycket folk som stora stranden på andra sidan. Familjens favoritställe
Amazing place! Open space for fun and pic-nic, playground for kids, BBQ spots, toilet and close to pendetåg! Översatt av Google Fantastiskt ställe! Öppen plats för skoj och picknick, lekplats för barn, grillplatser, toalett och nära till pendetåg!
+frisbee +strand +promenadslinga i elljusspår -krångligt att ta sig till bolaget därifrån
Precis intill Handens pendeltågsstation ligger Rudan, ett av kommunens två kommunala naturreservat. För dig som lätt vill nå ut i naturen och inte är så van att vandra i skog och mark är det här det perfekta området. En mängd markerade stigar leder runt i reservatet och det är nästan omöjligt att gå vilse.
Trevlig badplats och varmt i vattnet. Det är mycket långgrunt så bra för barnfamiljer men kanske inte lika kul för den vuxna. Om man simmar ut en bit är det mycket växter i vattnet som gärna kittlar en på benen. Varma dagar är det fullt med folk.
Comment on this business

to add Rudans Friluftsområde map to your website;