facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rudanskolan

Rudanskolan

About

Rudanskolan är en skola för ungdomar i skolår 4-9. Skolan ligger i Handenterminalen vid Handens pendeltågsstation med vacker utsikt mot sjön Rudan.

Story

Rudanskolan fungerar som en knutpunkt för elever från Haninges olika kommundelar, samt också för elever från kommunerna runt omkring. Våra lokaler är ljusa och inbjudande. Öppen lösning uppnås bl.a. genom att väggar och dörrar delvis består av glas.

Vår skola bjuder på en ung kompetent personalgrupp, som kan möta ungdom i sin utveckling mot toleranta, kunskapsmässigt och socialt kompetenta individer med tro på sin egen och vår globala framtid. Vår ambition är att vara en skola i tiden med fokus på samhället runt oss och världen i stort.

Välkommen att följa oss på Facebook - ta gärna del av vår Facebookpolicy: http://www.academedia.se/bolagsinformation/policydokument/policy-for-academedias-sidor-pafacebook/

Address: Handens Stationsväg 11, 13640 Haninge
Phone: 08-14 66 60
City: Haninge
Zip Code: 13640



related searches: Innovita skolan, Schoolsoft Haninge, Innovitaskolan Myrängen, Haninge kommun, Vikingaskolan
Similar places near
Brandbergsskolan Brandbergsskolan 2 km Bra skola med samma problem som andra skolor
Haninge musikklasser Haninge musikklasser 2 km Haninge musikklasser har en aktiv konsertverksamhet med flera konserter per termin. F...
Måsöskolan Måsöskolan 2 km Jag älskar den här skolan för det är ingen mobbning,snälla lärare och oftast god mat...
Reviews
Elegant skola, en månghörning med 20 sidor. Ser ut som en anrik högskola. Fotot med tallarna och det renskrapade berget är fotograferat i Maj 2018. Du kan säkert känna igen tallarna utanför förskolan.
Förta dagen av skolan och älskar det redan!!
Översatt av Google Mycket bra skola jag går här Original Very good school I go here
Comment on this business

to add Rudanskolan map to your website;