facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rulla vagn

Rulla vagn

About

Rulla vagn är en ihopkopplande tjänst för föräldralediga som vill hitta varandra. Här hittar du dessutom våra artiklar med supervettig läsning för småbarnsföräldrar om sömn, mat och föräldraskap. Tjänsten är helt gratis förstås!

Story

Det är roligare att vara föräldraledig när du delar tiden med andra. Därför finns Rulla vagn – en ihopkopplande tjänst för föräldralediga som vill hitta varandra. Här kan föräldrar som är hemma med barn söka efter en föräldragrupp eller starta en egen. Kort sagt: på Rulla vagn tar du första steget till att lära känna andra mammor och pappor där du bor!

Bakom tjänsten Rulla vagn står Evelina och Mattias Åkerberg. De bor i Sävedalen utanför Göteborg, och har tillsammans sonen Elis, som föddes i december 2014. När de var hemma med sin son insåg de att det vore kul att träffa andra föräldrar som bor nära och har barn i samma ålder. Problemet? Det finns inget enkelt sätt att hitta andra föräldralediga. Den upptäckten födde idén om Rulla vagn – en tjänst som hjälper föräldralediga att hitta varandra.

Address: Vallgatan 21, Göteborg
City: Gothenburg



related searches: Barnaktiviteter Göteborg idag, Aktiviteter för barn Göteborg
Similar places near
Magasin 11 Magasin 11 190 meter Mycket trevlig personal och väldigt bra bemötande och fantastisk service. Rekommender...
GoVest Components GoVest Components 5 km Göteborgsföretag som drivs av två bröder i syfte att kunna erbjuda mer än bra cykelhj...
Comment on this business

to add Rulla vagn map to your website;