facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Runda Degen Pizzeria

"Pizzeria med stort utbud pizzor, sallader, kebab mm vid T-baneuppgång Bergshamra södra i Solna. Stor uteservering nära fontänen."
Address: Kraus Väg 2, Bergshamra , Solna 170 77, AB, SE
Phone: +46 8 85 58 77
City: Solna
Zip Code: 170 77


Opening Hours

Monday: 10:00-21:00
Tuesday: 10:00-21:00
Wednesday: 10:00-21:00
Thursday: 10:00-21:00
Friday: 10:00-21:00
Saturday: 11:00-21:00
Sunday: 11:00-21:00


related searches: Bergshamra pizza, Pizzeria Hörnan, Pizzeria Bergshamra Norrtälje meny, Pizzahörnan Bergshamra
Similar places near
Mat och Sport Mat och Sport 4 km Pizzeria är bästa stelle
Reviews
God mat, trevlig personal och fin miljö. Helt klart värt ett stopp med smidig parkering i närheten. Vegetariska alternativ: Halloumiburgare med meny är både prisvärt och gott. Tips från coachen är att be om extra hårt friterade pommes!
Otroligt bra pizza och ännu bättre service & bemötande. Vi kom ett sällskap på 17 personer och allt blev rätt och snabbt. Toppklass.
Man får vad man betalar för. Men deras sallader är i toppklass! Vegetariska alternativ: Handgjorda sallader på dagsfärska grönsaker.
Första och absolut sista beställningen här! Köpte en avocadosallad. Fick en halv avocado som dessutom var rutten. Skickade bilder och berättade om min upplevelse men fick inget svar
Super trevlig o glad personal. Beställde en orginalrulle med räksallad. Tunnbrödet var suveränt, räksalladen likaså men det hemlagade potatismoset smakade absolut ingenting. Det var inte kryddat eller saltat på något sätt, var som att äta någonting mjukt o smaklöst bara. Rullen hade varit klockren om moset hade haft nån form av smak. Övrigt, bra priser.
Superbra kvarterspizza! Stilen på pizza är svensk standardpizza. Utbudet, smakerna, och att de till och med har mycket veganska grejer gör det till ett riktigt toppenställe att ha i sin stadsdel!
Stora och välsmakande pizzor.Mat: 4/5
Sjukt god vegansk kebabtallrik där de även hade vegansk vitlöksås till och tomatsås!! Supertrevlig personal också! Den veganska kebaben var en sån där "strimlad" lite mer realistisk kebab, jämfört med vissa ställen som har oumph och liknande även om det också är gott
Kebabrullen helt ok, lite degig. Pizzorna har för tunn botten för min dmak. Fyllningarna är goda Kebab i bröd är top 5 i Sthlm.
Bästa kebab med bröd jag ätit. Pizzorna är också fantastiska. Dessutom supertrevlig ägare!
Comment on this business

to add Runda Degen Pizzeria map to your website;