facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Runes bil Habo

Address: 566 34 Habo
Phone: 03640480
City: Habo
Zip Code: 566 34


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 13:00


related searches: Holmgrens Bil, Lindström Bil, Lindström Bil Skövde, Atteviks, Honda privatleasing, Subaru Sverige, Honda Sverige, Hallbergs Bilservice
Similar places near
Runes Bil Runes Bil 30 meter Trevligaste personalen, du känner dig alltid välkommen. Jag har varit nöjd med alla b...
N-Trygg Bil AB N-Trygg Bil AB 2 km Anlita inte detta företag, lämnade in en bil för ett förmedlingsuppdrag, såldes juli ...
Reviews
Vill tacka för ett bemötande som var helt outstanding. Den trevligaste bilaffär vi någonsin gjort. Ett stort engagemang och lyhördhet från säljaren, men också positiv och glad personal i övrigt. Detta var första gången som bilbytet blev till en "upplevelse".
Trevligt som alltid, fina välskötta bilar. Återkommer när bilen ska bytas någon gång i framtiden, men däremellan kan man ju alltid titta lite.
Här kan man skåda en riktig skatt. En 92 Honda NSX. En av nio svensk sålda och en av två med automat växellåda. Mycket trevligt och snäll personal som bemöter en med professionella åsikter. Nuförtiden är de återförsäljare för Honda, Isuzu och Subaru. Eller hur deras reklam säger "Japaner, Japaner, Japaner." En del begagnade bilar finns också gör om man är intresserad.
Det bästa bemötande man kan få! Ett företag som ser dig som kund även när köpet är klart. Tack för fantastisk service!
Kunniga, seriösa och trevliga med personligt och bra bemötande. 3:e bilen vi köper där nu. Är du i tankarna att köpa bil kan jag varmt rekommendera Runes bil. Serviceverkstaden som ligger bredvid är i samma anda.
Proffsigt och rejält bemötande när jag behövde byta in min bil som har ett fel som inte verkar gå att hitta. Rätt snabbt fattar säljaren vad jag är i behov av och säger ungefär "aha - vi har ju demobilar och det finns en 2020 års modell som vi planerar att lägga ut till försäljning. Just nu är den inte här men du kan provköra en likadan..." Jag provkörde och sedan gick affären mycket smidigt. Inte konstigt att det rullar så många Hondor i Habo...
Mycket bra och personlig service. Både säljare men även verkstad. Bra bemötande. Har en Honda och det är dags attack byta bil som blev gammal. Var nyligen på besök hos Holmgrens bil och kände skillnaden. Synd att det inte finns en Honda plug in på marknaden.
Fantastiskt bra service. Även med kort varsel.
Alltid lika trevligt bemötande när man kommer dit
Otroligt bra bemötande, även om jag inte hittade bilen för mig just nu..
Comment on this business

Directions to Runes bil Habo with public transportation


Habo Kyrkvägen 110 meters
113
Habo Centrum 150 meters
113
114
115
Onkel Adams väg 230 meters
113
Habo station 240 meters
113
114
115
9393
BUSS
Västtågen

to add Runes bil Habo map to your website;