facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Runes Sport Sportringen

Runes Sport Sportringen

Story

Vi är en liten butik men med ett stort sortiment till bra priser.
Här finner du allt inom längdskidor och alpint under vinterhalvåret.
Här kan du även få hjälp med slipning och
mättning i ugn med efterbehandling av dina skidor.
Vi kan även valla skidorna åt dig och
vi lämnar alltid spanngaranti på skidorna vi säljer.

När våren kommer byter vi ut skidorna mot cyklar, friluftsliv och
vi fyller butiken med allt inom fiske.
Här finner du bla ett brett sortiment av fjällräven.

Här finns även Pias Foträtt.
Har du problem med rygg, knän och fötter så är det hit du ska vända dig.

Pia börjar med en fotanalys och formgjuter sedan perfekta sulor som passar
just din fot.
Hon formgjuter även till längd- och alpinpjäxor.
Du kan även få värmeslingor i dessa sulor.
Pia har tidsbokning.
Ring till butiken (0222-10162) för att boka en tid.

Vi har kunnig personal som alltid hjälper dig och svarar på dina frågor.



"Vi är en familjeägd sportbutik med det mesta inom sport & fritid! Under vinterhalvåret tillhör vi en av landets största butiker med fokus på längdskidor & alpint. Alltid mycket produkter i lager, alltid bra service där du som kund ska få det bästa!Under sommarhalvåret har vi fokus på fiske, friluftsliv och skor.Välkommen till en riktigt sportbutik!"
Address: Centralvägen 16, 73930 Skinnskatteberg
Phone: 0222-10162
City: Skinnskatteberg
Zip Code: 73930



related searches:
Similar places near
Skinnsbergsslaget Skinnsbergsslaget 583 meter SKINNSBERGSSLAGET är en årlig återkommande Bowlingtävling tävling med HCP..Mer info o...
Reviews
Här ska man köpa sina längdskidor om vill vara säker på att få de perfekta skidorna till just en själv. Personalen inställd på att kunden ska bli supernöjd med sina grejer. Här svär man inte över grejerna när man kommer ut i spåren, om man gör det så har man nog skrävlat lite om sin förmåga. Eller uppgivit en önskevikt..Typ.
Köpte ett par Atomic skinskidor. De var väldigt måna om att plocka bra skidor! Skidorna har bra bärighet med hårt slutspann, när movebindningen är längst bak så går huden helt fritt och när den är längst farm är det bra bett i fästet. Nu har jag rillat dem för att få lite mer struktur och bytt till Atomics race skin, i varma fören går dem lika bra eller bättre än mina vanliga skidor. Jag är jättenöjd med skidorna!
Mycket bra service. Beställde ett par skateskidor till bra pris och blev uppringd om att de var för mjuka i spannet för angiven vikt. Blev istället erbjuden en finare modell för samma pris. Tidigare har jag sett Skistart och Pölder som de enda alternativen för att handla längdskidor. Nu har jag en till!
Oerhört bra service! Var där under rea-dagen med representanter från i princip alla märken. Fullblodsproffs. Idag blev det rillar från Red Creek ‍
Insprängt i dalaskogarna hittar ni Sveriges bästa sportbutik! Helt fantastisk service, blixtsnabba leveranser, rätt pris och rätt kunskap; Allt samlat hos Runes sport i Skinnskatteberg. Hur stora är odsen liksom? Har varit kund där i många år och det är samma positiva energi vid varje besök och en riktigt fin webbshop. Alpint, längd och friluftsliv. Runes har allt! Besök den här diamanten i Västmanlands län och ta en avstickare till spåren i Norberg som håller toppklass. Du kommer inte bli missnöjd
Bra och hjälpsam personal som rådde mig till rätt saker för mig. Jag är väldigt nöjd.
Det här är en liten stor butik. Det finns lite av varje. Kläder, skor cyklar och andra sportartiklar. Störst utbud är det nog av längdskidor och tillbehör. Behöver du köpa skidor eller annat så får du jättefin service i den här butiken.
Strålande personlig service vid skidköp. Stort utbud och bra priser.
Utmärkt hjälp fick vi vid val av skidutrustning & kläder. Mycket trevlig personal. Kommer att återkomma med all säkerhet.
Mycket bra längdskidsutbud under höst/vinter med bra priser och fantastisk service.
Comment on this business

to add Runes Sport Sportringen map to your website;