facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Runnersstore Malmö

Address: Baltzarsgatan 31 , Malmö 211 36, AB, SE
Phone: +46 31 340 92 58
City: Malmö
Zip Code: 211 36



related searches: löplabbet, löplabbet stockholm, runners store eller löplabbet, loplabbet, löplabbet malmö
Similar places near
Rådhus / Town Hall / Rathaus Rådhus / Town Hall / Rathaus 238 meter Mycket vacker byggnad vid Stora torget Malmö. Toppen att det finns information inbygg...
Kockum Fritid Kockum Fritid 2 km Här ligger ett av Malmös sport/konferens center! Finns gott om olika sportaktiviteter...
Reviews
Gick hit baserat på rekommendationer och jag kan bara instämma gällande bra kundservice! Personalen har god kunskap, är ärliga och förklarar på ett sätt så att även en okunnig förstår. Inget påtvingat säljsnack, utan här är de verkligen måna om att du som kund ska hitta rätt sko för dina fötter.
Trevlig personal som hjälper dig hitta skor utan att någonting hetsas igenom. Rekommenderas!
Fin nischbutik. Utbudet är okej men det är framför allt för personalen du kommer hit. Kanon om du behöver hjälp med skoval.
Ärlig, professionell och helt fantastisk service! Otroligt måna om att det ska bli rätt för just Dig. Jag fick hjälp av en jättetrevlig och kompetent tjej som i sig får 5 stjänor. Det var första gången jag gick dit men absolut inte sista. Rekommenderas starkt!
Det bästa som finns är att ha ett hus så här glans städat av All städ Malmö AB
Hej! Fick extremt bra hjälp idag att välja ut ett par nya skor. 1 timmes kontroll och test av olika skor med fantastisk service. Kommer absolut att handlar här igen och rekommendera till alla mina vänner som springer.
Denna butik levererade bäst service i jämförelse med alla andra löparbutiker jag har besökt, och det är många. En duktig kille som heter Joakim hjälpte mig att hitta dem rätta skorna, otroligt kompetent och ärlig, tack!
Super kunniga och trevliga personal. Fick professionell hjälp för att hitta rätt löparskor i cirka en timme för gratis!! det kostar 2200 sek/30 min i en annan butik! Man kan hitta skorna 1-2 hundra lapp biligare online men jag är supernöjd eftersom jag kunde aldrig köppa så säkert ett par skor som passar just min löpningsstyl online. Tack Jonas :
TOPP Service Vill ge dem 6 Stjärnor av 5 möjliga Speciellt när Värmlänningen är där ;-
Jättebra bemötande och mycket kunskap
Comment on this business

to add Runnersstore Malmö map to your website;