facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Runstens Gård

Address: Borgholm
City: Borgholm



related searches: Runstens gård lammkott, Runstens gård gardsbutik, Lammbutiken i Äpplerum
Reviews
Bra lamm och-nötkött. Fint styckat och packeterat. Trevligt bemötande. Möjlighet att köpa fina fårskinn, och lokala grönsaker.
Superfin gårdsbutik med bra utbud av lamm. Här har jag fått mycket bra tips kring tillagning av de olika detaljer jag köper - perfekt för mig som tidigare inte tillagat så jättemycket lamm och saknar erfarenhet. Under corona-pandemin har de, under de tillfällen jag varit där, skött möjlighet att hålla distans på ett utmärkt sätt. Inte fler än en kund i butiken samtidigt, osv. Rekommenderas!
Mycket, alltså, mycket bra lammkött som bjöd på en närmast sensationell middag samma kväll. Vid vårat besök hade man dessutom målat väldigt fina pumpor, samtliga som minioner vilka bär en charm för sig. Gott om parkeringsplatser samt grillade hamburgare att köpa i direkt anslutning till butiken. OBS: Rescensionen avser ett besök som gjordes under skördefeststiden, varpå utbudet sannolikt såg en smula speciellt ut.
Om man är på Ölands skördefest, är denna gård ett måste. Symboliserar hela skördefesten egentligen - pumpor, mat och fika. Säkert trevligt resten av året också, men det har jag inte provat ännu.
Trevlig gårdsbutik ,grönsaker,lamm och fårkött, samt diverse ölandsprodukter,snyggt och trevligt presenterat ,mycket fint bemötande.
Gott kött säger de som äter kött. Erbjuder också lite mjölk och smör för de som glömt handla 2 mil bort.
Mysig gårdsbutik med olika tillgång på lamm- och nötkött. Alltid ett bra sortiment av fårskinn.
Bra kött och fina fårskinn. Alltid bra och trevligt bemötande.
Bra ställe att handla på fina råvaror med lite av varje från olika platser på Öland
Här kan du hitta fantastiska styckningsdetaljer av nöt och lamm.
Comment on this business

to add Runstens Gård map to your website;