facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rusta

Rusta

About

Vill du komma i kontakt med oss? Ring Rustas kundservice på telefon 0771-281010 måndag till fredag 9.00 - 19.00 eller maila [email protected]

Story

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Sortimentet är brett och kretsar kring livet hemma. Vi erbjuder produkter inom säsong, inredning, DIY (Do It Yourself) och förbrukning, både för hemmets ute- och innemiljöer.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. Under våren 2017 öppnar Rusta sitt 85e varuhus i Sverige och sitt 16e i Norge. Vår affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. Detta i kombination med vårt volymbaserade sortiment och ett tydligt kunderbjudande möjliggör för oss att hålla priserna nere – något som har varit vår drivkraft ända sedan starten 1986.

För personlig service kontakta vår kundtjänst på 0771-28 10 10, öppettider måndag till fredag 09.00 - 19.00 och lördagar 10.00 - 17.00. Du kan även kontakta oss genom att maila till [email protected].



"Vill du komma i kontakt med oss? Ring Rustas kundservice på telefon 0771-281010 måndag till fredag 9.00 - 19.00 eller maila [email protected]"
Address: Källgatan 10, 673 32 Charlottenberg (Suède)
Phone: 077-128 10 10
City: Charlottenberg
Zip Code: 673 32



related searches:
Similar places near
Eda Järn Eda Järn 1 km Trevligt ställe, med trevlig bra och kunnig personal.
Reviews
Bra priser. Trevliga personal på kassan.
Hade allt man behöver och mycket mer. Det behövs det lilla extra för 5 stjärnor
Fin affär om man hittar fram och va man söker.
Det är en bra affär.
Vad ni än gör så undvik köpa tapeter! Om ni tycker priset avgör så hitta ännu billigare på marknaden men rustas tapeter är i det sämsta laget. Jag förstår inte hur det är möjligt att få ha kvar den i sortimentet. De borde förbjudas!
Kul när man kommer in och personalen känner igen en.
Trevligt som alltid
Ställde oss och köade i kundservice kassan, personen före oss ville ha en gasrefill så kassatjejen följde med ut för att hjälpa till. Kassörskan kom tillbaks och tog då direkt kassa #2 istället för att hjälpa oss som fortfarande väntade. Då vi påpekade detta för kassörskan i kassa #1 blev Vi mer eller mindre utskällda då vi inte kunde vänta på vår tur... Aldrig mer.
Bra utbud och riktigt trevlig samt kunnig personal. Kundservicen är utmärkt! Lyckades få fel vara en gång, när jag kom tillbaka med den fick jag ett ton ursäkter, rätt vara snabbt och effektivt samt ett proffsigt och hjälpsamt bemötande. Personalen vill gärna hjälpa, är glada och har humor. Min favoritrusta av de jag besökt!
Comment on this business

to add Rusta map to your website;