facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rusta

Rusta

About

Vill du komma i kontakt med oss? Ring Rustas kundservice på telefon 0771-281010 måndag till fredag 9.00 - 19.00 eller maila [email protected]

Story

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Sortimentet är brett och kretsar kring livet hemma. Vi erbjuder produkter inom säsong, inredning, DIY (Do It Yourself) och förbrukning, både för hemmets ute- och innemiljöer.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. Under våren 2017 öppnar Rusta sitt 85e varuhus i Sverige och sitt 16e i Norge. Vår affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. Detta i kombination med vårt volymbaserade sortiment och ett tydligt kunderbjudande möjliggör för oss att hålla priserna nere – något som har varit vår drivkraft ända sedan starten 1986.

För personlig service kontakta vår kundtjänst på 0771-28 10 10, öppettider måndag till fredag 09.00 - 19.00 och lördagar 10.00 - 17.00. Du kan även kontakta oss genom att maila till [email protected].



"Vill du komma i kontakt med oss? Ring Rustas kundservice på telefon 0771-281010 måndag till fredag 9.00 - 19.00 eller maila [email protected]"
Address: Get Johannas väg, 774 61 Avesta (municipalité)
Phone: 077-128 10 10
City: Avesta
Zip Code: 774 61



related searches:
Similar places near
AB Karl Hedin Bygghandel AB Karl Hedin Bygghandel 1 km Det var mysig butik men själv så tyckte jag att dom inte hade så mycket
Reviews
Rörig i butiken. Inte mycket personal för en söndag med många kunder
Ett bra ställe för utvalda varor, hittar mycket till bra priser
Avesta och deras butiker är klart värda att handla på. Ingen stress, gott om parkeringar och inte massa folk. Avslappnat att handla här. Rusta har det mesta.
Trevlig och ljusa lokaler med ett mycket bra utbud.
Fick tag i det jag ville. Bra o relativt billigt.
Då jag tycker om att gå in där och titta och kanske shoppa om det är något jag ska ha men blir lite trött då dom är lite dåliga på att öppdatera internet sidan då man går in där och det tex står 11st kvar just i den affären men när man kom fanns inga kvar och jag titta samma dag var där och skulle handla och kan nog säga att det är fler affären som med är dåliga på att uppdatera sin hemsida
Mycket finns, men inte krukor med hål i botten.
Släckte butiken 15 min innan stängning. Glömt byta skyltar så är fel pris på varor som dom vägrar sätta ner. Tack
Var bättre förut. Lite rörigt i butiken. Skulle önska att det fanns personal i butiken som man kan fråga. Dåligt med utomhus dekorationer. Men priserna är bra
Väldigt upprörd efter dagen på Rusta. Lurad av personal i kassan på pengar efter att ha återlämnat varor Hade kvitton och allt men kassörskan trodde visst att jag ville reklamera tapeter som jag köpte först för 50% off, istället för tapeterna som jag lämnade in som jag hade köpt vid ett senare tillfälle som extra och ej behövde nu i renoveringen för 25% off. Besviken på hur ni lurar folk. Skäms! Skulle haft åter 279:- per rulle! Inte 199!
Comment on this business

to add Rusta map to your website;