facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rusta

Rusta

About

Vill du komma i kontakt med oss? Ring Rustas kundservice på telefon 0771-281010 måndag till fredag 9.00 - 19.00 eller maila [email protected]

Story

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Sortimentet är brett och kretsar kring livet hemma. Vi erbjuder produkter inom säsong, inredning, DIY (Do It Yourself) och förbrukning, både för hemmets ute- och innemiljöer.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. Under våren 2017 öppnar Rusta sitt 85e varuhus i Sverige och sitt 16e i Norge. Vår affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. Detta i kombination med vårt volymbaserade sortiment och ett tydligt kunderbjudande möjliggör för oss att hålla priserna nere – något som har varit vår drivkraft ända sedan starten 1986.

För personlig service kontakta vår kundtjänst på 0771-28 10 10, öppettider måndag till fredag 09.00 - 19.00 och lördagar 10.00 - 17.00. Du kan även kontakta oss genom att maila till [email protected].

Address: Sisjövägen 45 , Askim 436 33, O, SE
Phone: +46 77 128 10 10
City: Askim
Zip Code: 436 33



related searches: rusta öppettider, balansplatta rusta, lättviktsjacka rusta, hoverkart rusta, rusta jul, rusta barkarby erbjudande, rakblad rusta, rusta kalix
Reviews
Rusta är en fantastisk butik med ett brett utbud av prisvärda produkter. Här hittar du allt från inredning och kläder till trädgårdsartiklar och elektronik. Personalen är vänlig och hjälpsam. Jag älskar att utforska deras stora sortiment och fynda bra erbjudanden. En pålitlig affär som alltid levererar kvalitet och bra priser. Rekommenderas starkt för shoppingäventyr!
Rusta är en bra butik för husgeråd och viss inredning, utemöbler och grejer till husdjur
Tänk, jag visste inte ens inne jag bara lyckades gå förbi men det förefaller ha ett bra läge är på Masthuggstorget
Upplevde att personalen vid kassan var väldigt otrevliga med sin bemötande, tyckte även att de mobbade en yngre tjej som var deras kollega framför alla vi kunder och när hon inte kunde räkna rätt fick hon en kommentar att hon borde kanske sitta vid skolbänken igen med en väldigt otrevlig attityd. Kommer inte att handla där mer
Förr kunde man fynda på Rusta. Inte längre, höga priser för varor som kostar lika mycket i butiken "hemma"
En första gång på Rusta. Så mycket bra varor. Stort utbud o låga priser. Värt ett besök. Parkeringen lite svår.
Besviken, bad om hjälp i kassan, Rusta Sisjön, skulle handla till en väninna. Kassatjejen visste exakt vad jag menade. Jag gick att hämta sakerna. När jag kom till kassan, har du hittat det, tror det. Betalade och när jag kom fram, packade upp förpackningarna, det visade sig att jag köpt fel. Varför sa hon inte att det var fel, blir dyrt för mig. Skall åka till Rusta i Kållered, där blir det alltid rätt. Så besviken, hon sa hon visste exakt vad jag menade.
Standard Rusta, varken mer eller mindre.
Låg prismärke personal vid kassa, mobbar unga tjejer väldigt otrevliga och oartiga personal. Vi kommer aldrig att handla där mera.
Bra och billig butik som alla redan känner till. Ibland kan det bli lite för långa köer dessvärre. Men trevlig personal!
Comment on this business

to add Rusta map to your website;