facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rustabo

About

Ingen vanlig takläggare

Story

Rustabo är ett företag från hjärtat av Dalarna, där hantverkstradition, husbyggande och träkunskap varit en del av samhället sedan hundratals år. Enligt ett system som vi kallar för Rustabo-metoden renoverar våra yrkesmän tak och fasader.

Vi gör hus vackra och vill att de ska hålla länge, men vi tar också ansvar för den miljö som vi lämnar efter oss till kommande generationer. Ingen detalj är oviktig för oss!

Om vi får förtroendet att rusta ditt hus gör vi vårt yttersta för att du ska bli nöjd och rekommendera oss till dina grannar och vänner.



"Rustabo Sverige AB är ett företag med sitt ursprung i Dalarna, landskapet där kunskap om hantverk, husbyggande och trä är levande sedan hundratals år. Våra skickliga yrkesmän förvaltar det kunnandet i sitt arbete.Vi på Rustabo är inga vanliga takläggare, vi vill göra det lilla extra. Vi vill att ditt hus ska vara vackert och tryggt under många år, därför är ingen detalj oviktig i vårt arbete. Om vi får förtroendet att rusta ditt tak gör vi vårt yttersta för att du ska bli så nöjd att du rekommenderar oss till dina grannar och vänner."
Address: Krontallsvägen 28, 791 55 Falun
Phone: 0102115100
City: Falun
Zip Code: 791 55


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Rustabo omdöme
Similar places near
RM Tak & bygg RM Tak & bygg 2 km Takläggning i Dalarna
Husproffsen i Dalarna Husproffsen i Dalarna 3 km Vi ser till ni får kontakt med Dalarnas bästa hantverkare. Under hela projektet så ha...
Upfront.nu Upfront.nu 3 km Vi erbjuder tjänster som tvätt, behandling, reparation, målning och renovering av båd...
VDT - Västerdala Tak AB VDT - Västerdala Tak AB 3 km Bra service och trevlig personal.
Reviews
Bytte tak för 3 år sen
Scam-bolag, undvik!
Comment on this business

to add Rustabo map to your website;