facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rustans Fisk

Rustans Fisk

About

Välkommen till Rustans Fisk. Vi är en fiskaffär inne i Hemköp, där vi erbjuder Mölnlyckes bredaste utbud av allt gott havet har att erbjuda! Välkommen in!

Story

Vi har ett stort urval av skaldjurssallader, såser samt sillinläggningar som vi tillverkar själva. Är du inte sugen på att laga mat? Då erbjuder vi egna rätter som bara är att värma, eller klara för för pannan eller ugnen.
Vi hjälper dig att lyckas i köket!
Varmt välkommen in!

Öppettider
Tis-tor 10-18
Fre 10-19
Lör 09,30-16
Sön-mån stängt

Address: Centralvägen 16, 43530 Mölnlycke
Phone: 031-885990
City: Mölnlycke
Zip Code: 43530


Similar places near
Hemköp Mölnlycke Hemköp Mölnlycke 4 meter Mycket välsorterad butik med mycket trevlig personal och härliga delikatesser från ha...
Hundsystrarna Hundsystrarna 226 meter Kvalité, funktion
C Custom C Custom 242 meter Bästa service för mina v-rods
rhinostore.se rhinostore.se 3 km Åkta dit för att ta en titt på produkterna och beställa till flottan om de verkade so...
Reviews
Jättebra Fina fräsa delikatesser o Fiskar
Vill bara lyfta fram hur nöjda vi är efter helgens härliga skiva som vi hade! 22 Pers å alla var nöjda å glada med fina dillsmakande kräftor, goa räkor . Å röror som verkligen imponerade på alla. Kan verkligen rekommendera affären! Fisken visste vi ju redan att den är bra!
2 kg Kräftor på beställning 25 Augusti. Absolut sämsta kräftorna på hela kräftskivan denna afton. Bruna, mjöliga, svampiga och helt smaklösa. Hur kan man ens ha ryggrad att sälja så här dåliga kräftor?
Bra utbud, fräscha råvaror och kunnig personal! Missa inte deras egna tillagade rätter, inläggningar och röror!
Godaste varm rökta laxen jag käkat på länge Å trevlig personal
Vilken lyckad kräftskiva ni hjälpte oss att ordna i helgen! Det var verkligen goa kräftor och räkor! Er västerbottenostpaj var pricken över iet! Alla så nöjda!
Så underbar fiskaffär, har verkligen allt en riktigt bra fiskaffär ska ha! Brett sortiment, trevlig och kunnig personal. Även mycket färdiglagat. Varför åka ner till stan, när riktigt go fisk och skaldjur finns här?
Ej Färsk fisk/skaldjur, har tappat helt sedan de unga tog över. ingen vilja/stolthet att leverera bra produkter !!! aldrig mer Rustan. Tur att coop har fiskebutik.
Vilka riktigt goda smörgåstårtor! Verkligen bland de godaste jag ätit!
Comment on this business

to add Rustans Fisk map to your website;