facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for RV Gruppen AB

RV Gruppen AB

About

Rör- Energi- Ventilation- Kyla-badrums renoveringar-OVK.



"RV Gruppen AB utför badrumsrenoveringar, instalationer och service på värmepumpar och ventilationslösningar i Upplands-Bro kungsängen håbo och bålsta"
Address: Stenkaksvägen 7, 19791 Bro, Sweden
Phone: +46733117706
City: Bro
Zip Code: 19791


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 14:00


related searches: Badrumsrenovering Bålsta, Great Padel sweden AB, Luftvärmepump Kungsängen, Luftvärmepump Upplands-Bro
Similar places near
Repus Ventilation AB Repus Ventilation AB 2 km REPUS VENTILATION AB Med fokus på en nära dialog med konsulter och entreprenörer til...
Reviews
Hej Stort tack för hjälpen med renovering av badrum ,tvättstuga och förbättring av ventilation. Att anlita RVG var för oss självklart då vi tidigare anlitat dem i vårt tidigare hus. Från första kontakten till mål har Rickard varit mån om att vi ska få stöd och hjälp i vårt val och utformande av badrum och tvättstuga. Alltid varit snabb att återkoppla till oss som kunder. De hantverkare som kommit har varit otroligt självgående, noga och lyhörda för oss som familj. Att komma hem och hantverkarna har dammsugit och plockat undan efter sig har varit fantastiskt. Kan verkligen rekommendera detta företag. Mvh Fredrika och Claes
RV-gruppen har renoverat vårt badrum. De är seriösa och professionella. Höll oss informerade om varje steg. Vi fick stöd och kunde ställa alla möjliga frågor till säljaren som var vår kontakt under hela processen. Hantverkarna var noggranna i sitt arbete samt städade prydligt efter sig varje dag. Jag kan rekommendera RV-gruppen varmt.
Stort tack för hjälpen med vårat badrum. Smidigt att ha alla yrkesgrupper i samma bolag och slippa släpa in folk från olika ställen snyggt byggt!
Badrum nr 1 klart . Vart superbra Snart dags för badrum nr 2. Klockrena att ha att göra med! Kan lätt rekommendera RV gruppen.
Så nöjd med RV Gruppen och teamet vi haft i ledning av Rickard. Vi har renoverat ett badrum och kan bara säga att allt är toppen! De dem utmärker sig extremt mycket är servicen och ser verkligen till att allt är bra efter jobbet också. Tack RV Gruppen ser framemot nästa badrum i januari!
Jätte bra service och bra kundkontakt
Proffsiga, snabba och trevliga.
Comment on this business

to add RV Gruppen AB map to your website;