facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ryggcentret Syd

Ryggcentret Syd

About

Optimal Hälsa!
Vårt mål är att ge dig, din familj och vänner så bra hjälp vi kan i en trygg hemtrevlig miljö. Varmt välkommen:)

Address: Storkvägen 6, 246 30 Löddeköpinge
Phone: 046-712347
City: Löddeköpinge
Zip Code: 246 30



related searches: Kiropraktor Löddeköpinge, Oli växjö, Kiropraktor Skåne, Naprapat Löddeköpinge, Kiropraktor Kävlinge, Kiropraktor Växjö, Www Ryggcentrum se, Ryggkliniken Lund
Similar places near
Reviews
Har lidit utav huvudvärk i 10 år, 3-4 dagar i veckan. Den svenska sjukvården kunde inte hjälpa mig, blev remitterad till olika specialister som alla fokuserade på att lindra symptomen men inte hitta orsaken… Efter en rekommendation utav en nära vän gick jag till Ryggcentrum Syd, där Oli har hjälpt mig något enormt. Här ser man på kroppen som en helhet och inte isolerade sub-system, och utifrån det får behandling. Jag kan säga att min huvudvärk har minskat med ca 90% efter några behandlingar hos Oli.
Oli och Tami är fantastiska. Oli har en enorm kunskap om kroppen och har behandlat tusentals klienter. Mig har han hjälpt med lindring av två mycket jobbiga whiplashskador och svåra låsningar i bröstryggen som ibland smärtade så illa att jag kräktes.
Jättetrevliga och fantastiskt duktiga, rekommederar dem varmt till alla!
Oli är den bästa.
Mycket bra kiropraktor. Rekommenderas starkt.
Världens bästa chiropraktiker
Min son var där för behandling idag och fick betala 700 kr för 10 min behandling. När jag ringer och påtalar detta så blir jag otrevligt och överlägset bemött. Det är oetiskt att lura en ung person på detta sätt. Hittar på olika diagnoser och råder min son att gå dit minst 10 gånger. Avråder alla att gå till Ryggcentru.
Comment on this business

to add Ryggcentret Syd map to your website;